Citace Původně odeslal -=Ondra=-
Citace Původně odeslal SOAD
Já doporučuju Winbond BH-5
Ty sis je nakonec koupil od Darth Maula?
Jak to víš Jsme rozumný lidi tak jsme se doodli
No podle toho jak si jednal ty tak asi nejses moc ROZUMNEJ....
Upřívně řečeno ty víš H***Nevíš okolnosti,tak nehodnoť
No to by ses divil co vsechno o tom vim!!!

1. To ze ti je prodal za vic nez je koupil to uz je jeho jeho vec! On je prodava a muze si stanovit cenu!!

2. To ze si nejednal rozume sem myslel tak ze ses rozhodl je ''nekoupit'' v dobe kdy si mu potvrdil koupi a on je uz mel na poste POSLANE!!!!
To neni ale všechno.On mi slíbil,že je pošle v pondělí.Já je totiž nutně potřeboval na víkend.Ve čtvrtek jsem mu napsal,že pokud nepřijdou do pátku je neberu.Ono kdyby je poslal jak napsal tak by to do pátku dojít MUSELO!Takže kecal!Já jsem si proto v pátek byl koupit Samsungy u nás.Nakonec jsem si řekl,že když jsem to slíbil tak bych to měl splnit.Takže jsem jí v pondělí přijal.Jenže mě nastal další problem komu prodat ten 512 modul.měl jsem totiž dva 512+jeden 256.Tenhle tejden jsem prodal toho Samsunga(byl jen333),ale dosta jsem na tom prodělal.Já ho totiž koupil za 2700 a prodal jsem ho za 2400!!!Takže nevim.Myslim,že mám právo bejt trochu naštvanej.Ale stalo se a já se rozhodně nechci s někým hádat.Už se to stejně nevrátí,takže proč se v tom dál šťourat.To co mě ale prostě štve je ,že kdyby to fakt poslal jak měl,tak bych takovej problem neřešil!!!
Teď máš teprve všechny informace a ne nějaký zkreslený nebo neúolný!
Snad se na mě nebude Darth Maul za tenhle text zlobit.Já to prostě potřeboval ze sebe dostat