Oprávněná karma mě netrápí, spíš mi vadí takové to hraní, on mi rozšlápl bábovičku, tak mu ji taky rozšlápnu. To jsem tady ještě za dob YaBB zažil mockrát.
V uvedeném postu jsem citoval manuál k jeho desce, ale poslední odstavec si asi přehlédl.
Tento čipset jsem nikdy neměl a tak to nemůžu potvrdit ani vyvrátit, ale na čispetu 845 i 965 funguje kobinace dvou různě velikých párů (845 - 2x512+2x256, 965 - 2x1024+2x512), ale ani na jednom z nich (ani na 815) neběží tři paměťové moduly bez chyb.SouhlasímZ Tvého textu jsem neporozuměl které doporučení a který závěr máš na mysli.O i875 a i810 jsi se zmínil Ty, ale já mluvil o 965, 845 a 815.
Neboj, angličtinu ovládám velmi dobře a v technických dokumentacích Intelu sem si také něco přečetl. Proto je také špatně, že mi deska píše Flex mode, když v režimu 2x512 a 1x1024 má podle Intelovské specifikace běžet v dual-channel symmetric
Já sem na fórum nechodím proto, abych se tu dohadoval, ale abych načerpal nějaké nové informace a taky někomu pomohl v tom, co znám. A tak doufám, že to tak i do budoucna zůstane.