Zajímavé, jak kdekoho pálí karma, když jí dostane. A sám jsi zářným příkladem, že rozděluji poprávu. Dokonce i ten komentář je zcela na místě. Zatímco Ty v tom inkriminovaném postu píšeš, že taková konfigurace je nepodporovaná, v tomhle sám potvrzuješ, že podporovaná je. To, že Ti to neběží, může mít z principu asi jen pár důvodů:

1. Technologie Flex Memory je nefunkční a Intel v N generacích chipsetů poskytuje chybnou funkčnost
2. Použitá kombinace modulů v konkrétním případě je problematická
3. Použitá nastavení v konkrétním případě jsou problematická

Ano, Flex Memory používá zjevně málo uživatelů, ale při hledání jsem se setkal jen s pozitivními ohlasy na funkčnost, negativní jsem dosud netrefil ani jeden (což nutně neznamená, že nikdo problém nemá).

S ohledem na Tebou zjištěné nemám s tím doporučením problém (proč cokoliv riskovat), s Tvým závěrem ale problém mám, protože z výše uvedených bodů je ten první zdaleka nejmíň pravděpodobný. Bylo by fajn, kdyby to otestoval někdo další, sám použitelné moduly nemám.

btw: přestaň už, prosím, plést jablka s hruškami - 3 moduly na i875, nebo dokonce na i810 a i815 nemají s diskutovaným problémem společného absolutně nic.