Výsledky 1 až 25 z 434

Téma: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

alizeeboy: Tak ty jsi opravdu exemplář sobce jak vyšitý. Nechápu, že ti tady ještě někdo radí po tom, co tu po celou dobu předvádíš. Jsi asi nejlepší ojebávač prodejců tady na fóru, tohle jsem ještě neviděl. Kdyby se každý choval jako ty, tak si prodejci můžou hodit mašli, protože budou mít každý druhý výrobek otevřený a použitý a budou nuceni prodávat ho pod cenou. Zamysli se nad sebou prosimtě.

Omlouvám se ostatním, ale už jsem to nemohl vydržet. Drzost tohodle "kloučka" je neuvěřitelná.
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Member Avatar uživatele ArAnWe
    Věk
    37
    Vliv
    235

Dismembered : +1

prcic..... ta karta dnes neprisla

caiv etse echc (Dismembered)kinmorkus ynarzanen
    Naposledy upravil alizeeboy; 18.05.2007 v 15:17.

ty panáčk pripečený a všetci jeho pritakávači.... ja som nemal ziadnu lacnejsiu cenu a pritom mi DT440 prisli otvorene(uz som to tu spominal).
    sa zobud ty idiot! este som teda nevidel aby predajca daval nizsiu cenu len preto ze sa mu tovar vratil spatky otvoreny. preda ho podobnemu tupcovi ako si ty!

ved si chod pustit nejake pecko ked nevies co mas robit a nezasieraj to tu svojim zvratenym myslenim v prospech nenazranych sukromnikov

heh dokonca tie najvacsie kapacity na tomto fore(nebudem menovat) mi radili(icq a SS) aby som si objednal naraz dvoje-troje sluchadla a tie co sa mi nebudu pacil poslal spatky.

no, zase si dam pauzu, vzdy sa musia nejake primitivne telce objavit...

me nevadi ze posilas karty zpet na to ma kazdy ze zakona pravo, ale muj osobní dojem je ze tu jen honíš pocet prispevku a furt dokola resis uz vyresené. jen mi to tak proste prislo z poslednich par stranek v tomhle topicu no
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

to alizee nebo jak si rikas za toho "idiota" v prispevku a neni to poprvne kdy ses tu tak vyjadroval ti asi zazadam o ban. lidi kteri ti tu radili, tem si ani nepodekoval a
    pan Dismembered co ti dava opravdu dobrou radu ohledne sebe sameho, tomu bys mel podekovat nejvice. Kvitoval sem, ze uz nejsi alespon vulgarni ovsem jak vidim mylil sem se, ale takto se tu s nami bavit nebudes. A jestli dostanes banana, byl bych rad abys vedel, kdo ti o nej zazadal.
    Naposledy upravil uberguru; 19.05.2007 v 20:53.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Za x rokov co tu na toto forum chodim sa nenasiel este taky idiot ako alizeeboy, chlapec este asi nedospel do veku, aby vedel ako sa ma spravat a byt vdacny ze sa tu s nim vobec niekto bavi a snazi sa mu pomoct ....uz par prispevkov nizsie som pisal ze ma eho prispevky trosku vytacaju, ale este sa to vystupnovalo
    2 alizeeboy: Len tak dalej chlapce takto to v zivote daleko dotiahnes
    MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5

Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48

no zda sa ze telce sa zhlukuju. nema zmysel ani moc reagovat. ten s tym uchylnym avatarom napise taku hovadinu... ze ani neviem podakovat ...okrem toho ze je uchylny ma aj maly mazog, vsetko mu z neho vypadava.

oh kriste... vyhrazanie sa bananom, ty si male decko ci co(?) sa zobud clovece. len zabednencovi ako ty to zabrani vo vytvoreni novej registracie.

"pan Dismembered co ti dava opravdu dobrou radu ohledne sebe sameho, tomu bys mel podekovat nejvice."
    kriste svata matko... to co je za hovadny kec?! ty si fakt udereny. ten šaško mal na mna akurat len vzdy nezmyselne poznamky od zaciatku. jak velke blbe decko bez vlastneho uvazovania a preto sa mu vsetko pletie.

hlavne tela Dismembered sa absolutne nezmyselne ozvalo(zrejme ho trapi neco ineho), dalsie teliatko prikyvlo(ArAnWe) a ich dvaja muži(uberguru, stano) sa to snazili zachranit, neuvedomujuc si, ze ich argumenty su len vyplod osemdesiat percentnej hlupej populacie do ktorej sa automaticky zaradili.

je zname ze asi 80% na planete tvoria len idioti bez logiky a je jasne ze tato (milenecka)stvorka patri medzi ne. nuš što... laska byva slepa

tento film, hlavne prvych 5min. na vas uplne sadne -> "Idiocracy" <- urcite si to pozrite. ...no nemyslim ze si z toho aj zoberete ponaucenie a prestanete sa mnozit(sirit dalej svoje hlupe geny).
    (zatial som videl len prvych 3:10min)

šlušnučky hlupy stanko, ked ti niekdo natrhne riť, nezabudni mu slusne vysvetlit ze sa to nepatri. a nie aby si sa rozculil, no no, to predsa nesmies. moron

-jb-, moze byt(tvoj posledny post). proti tebe nemam nic a ani proti ostatnym. len reagujem na tych co sa tak bez rozmyslu rozhodli zastat toho šaška. ich IQ=dreveny hupaci koniček.

na slušnosť vam kašlem, som predsa na nete. urcite nebudem slusny ked si nejaky idiot(i) primitivny bude/u vyskakovat.
    a mimohodom... ja si velmi rad priznam ked sa mylim, takze ak ma nieco niekdo rozumneho(mozno mi neco uslo)... kludne sklopim usi a aj sa ospravedlnim.

dalej si mozu hlupaci pritakavat len sami. ak zareagujem, tak len na to, co napisal niekto s lepsou logikou. AMEN
    Naposledy upravil alizeeboy; 20.05.2007 v 16:17.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?
    Založil Rob v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 365
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 15:03
  2. Sluchátka Speedlink Medusa 5.1 zkušenosti:
    Založil jfk v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 24.05.2004, 12:03
  3. Jaky HW na postaveni teto WIFI site?
    Založil JiM v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.05.2004, 07:07
  4. Jaký poštovní server pro cca 8 uživatelů.....
    Založil DAFER v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.03.2003, 14:34
  5. Vystup na sluchatka na predni strane bedny...
    Založil Umbro v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 30.11.2002, 15:47

Pravidla přispívání