Citace Původně odeslal ctrl_j Zobrazit příspěvek
Tahle deska se Gigabytu opravdu nepovedla. Mam ji v PC na office+net, zadnej OC hardcore apod. a opravdu spatny.
Prvni kus mi odesel do tydne. Druhy vydrzel 3 mesice a treti ted drzi pres rok. Jestli muzu neco doporucit zkus tam dat posledni BIOS. Ja na te prvni mel tusim F4, druha byla F8 a na treti sem hned co sem to tenkrat rozbalil dal tehdy posledni F18. Vubec mi treba nefunguje probouzeni z S1 a S3, ale uz to neresim.
No ja jsem nenapsal myslim uplny nazev ty desky - je to snad jeste Ultra,bo tak nejak...Ale to je jedno.
Kazdopadne cloveku ktery ji mel predemnou slo OC velmi dobre - i ted to neni nejhorsi.Dostal se myslim az na cca 330MHz HTT.
Jinak to probouzeni a vse ostatni funguje naprosto bezproblemu.

Jinak ty USB nakonec brachovi slapou jak to tak vypada OK.Opravdu jsem z toho "jalovej"...
Zkousel jsem predtim vse,i to zapojit do jinych USB,ale porad stejny.Nakonec bracha prisel ze to taky nekam zapojil a ze to jde.Po chvili to zase neslo a nakonec to nejak vsechno prehazel a ze mu to uz jede OK.
Takze ja kterej s PC delam porad s tim nic neudelam - proste mi to nechtelo vubec behat a bracha kterymu je 13 let to nejak prehaze sem a tam a rozbeha to.Jen jsem zvedavej jak dlouho to poslape.Takze ted to vypada ze je problem vyresen...
PS: Aspon bude od nej zase na nejakou dobu klid...