Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: notebook DELL pomoc

Unhappy notebook DELL pomoc

Prosím poraďte, včera se nb DELL při nabíhání WINXP v jednom okamžiku uplně vypnul ( konec,tma) a už nejde zapnout. Jen bliknou kontrolky při zapnutí na 1 sekundu a konec,tma.Když vyndám baterku a jedu jen na zdroj, tak to ani neblikne, jen s baterkou. Celou dobu jel v pohodě, je asi 2 roky starý, tedy po záruce. Co mám zkusit - se stolnimi PC zkušenosti mám, ale s nb žádné. Poradíte někdo?Díky

Nabuduce to staci napisat obycajnym pismom a nie takymto
    Naposledy upravil Rainbow; 15.05.2007 v 18:32.

Member Avatar uživatele Johny_g
    Vliv
    268

Standardní Re: notebook DELL pomoc

Včera sem jel po dálnici a najednou auto přestalo jet. S opravami sekaček na trávu zkušenosti mám ale s autem ne? Nevíte kde je závada ....

No takže asi tak. Je možný, že odešel zdroj (nemyslím trafo ale zdroj uvnitř notebooku). Ale to trafo taky zkus přeměřit, stejně jako baterii, jaký dává napětí atd. V manuálu by to mohlo být popsaný. Neškodilo by napsat jakej notebook to je ("dell" fakt není podrobný popis).
    Můžeš ho zkusit rozebrat a mrknout jestli něco není spálený. Jak na to by také mělo být v manuálu, aspoň co sem měl různý notebooky Compaq i IBM tak návod na rozebrání/složení tam byl. Dell neznám.
    No a pokud se na nic z toho necítíš, tak jedině to dát do servisu, ale počítej, že oprava laciná nebude. Někdy je cena náhradního dílu u starších strojů vyšší, než cena notebooku celého.
    Gigabyte P35-DS3, E2160@3 GHz, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, MSi GTX 275 TwinFrozr OC, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, Samsung DVDRW, Samsung 214T

A co Batter Meter na samotné baterii? zkus být více konkrétní, popřípadě o jaké model se jedná, třeba někdo z Tvého okolí bude mít stejnou nabíjčku/baterii na vyzkoušení
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

No mohl bys hlavne sdelit, co je to vubec za model, pak se ti da neco doporucit. Pripadne mne muzes kontaktovat na SZ ohledne servisu, dost veci se da udelat za podstatne lepsi ceny nez u Dellu.
    Naposledy upravil tiktak; 15.05.2007 v 14:43.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Podobne se chovala D800. Zkus pri zapnuti podrzet vypinac delsi dobu, mela by se rozsvitit konrolka baterie a pak normalne najet. Je v zaruce?
    IBM FrankenPad X200 s deskou X201
    i5 2.66GHz |8GB DDR3|180GB Intel 330 SSD|12.1" 1280x800|2x 9cell|[/B]Intel UltimateN 6300
    LiNe6 Spider II + Sony MDR-CD750 + Ibanez RG321MH

http://dixxblog.net84.net/

Díky moc za rady. Včera jsem to ještě zkoušel bez baterie i bez mechaniny dvd - rom pro vyloučení hw chyb těchto komponent. NO a 3x to ještě zdechlo, pak xp jely nejen 1 minutu, ale i 4, nakonec to jede pořád bez vypínání, tak opravdu nevím co to bylo. Vždy tam cvaklo a konec tma. Tipoval jsem na nějakou teplotní závislost...Dnes zkusím vrátit mechaniku i baterii a uvidím, i když předchozí dny to zlobilo i bez nich.Dík.Typ ještě napíšu, zrovna nb nemám u sebe v práci.Dík.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Dell Latitude CPi + voda => nenajde baterii
    Založil Caleb v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.05.2005, 13:50
  2. Jak pretocit notebook DELL Inspirion 5100 s P4 2,66GHz?
    Založil vikino v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 27.01.2004, 21:53

Pravidla přispívání