kua, tady je lidi, mi zase neprislo upozorneni
DOT: ne bez stativu, tohle je z ruky asi z 1m necelyho moznaKdyz bumbam tak jsem pak drzej
no-X, hezky receno diky, hlavne si cenim te vety vyvazeni PS a foceni
MadCap, jj souhlas, osobne se mi taky nejvic libi prvni, fakt paradni feeling toho typka na piano, krasne mi sedla kompo toho piana a typka.. a tak, bylo mi hned jasny, ze bude supr.
A za vyber nejlepsi z kompletu taky dik, to mam rad, kdyz takhle se vybere ta nej
Pro vsechny, no ja to natestno celkem rad, takze casto i toto samotne bude treba duvod, ackoliv urcite casto neni moc prostor k wide kompo. A osobne se mi nejvice libi ta prvni, viz MadCap a paradoxne tu posledni jsem malem vyloucil, ma sice fajn barvy, ale nezda se mi takove libive nebo jak to rict, nevim, ten typek se mi moc jako "model" nelibi, asi tak noNavic se mi nepodarilo uplne oddelit to pozadi..
e1, svetlo je puvodni + blejskam na seba dozadu na dosvetleni abych neznicil to puvodni, a pak taky ono F2,8 az 3,5 dela hodne sve!! A jinak vsechno foceno na manual, tak si vyladis ten optimalni pomer sila blesku a cas.. a je to pohoda.
DeathHuman:
Prokel, Protože, Woreshprut, Revelation, Papaya Tyrkys
Ale nevim, imho ty skupiny nevyzni bez studia a te atmosfery na sale. Treba Papaya je supr, ale online nic nema, Prokel taky hodne zajimava kapela, hrali asi podruhe, ale ma to potencial. Zname bude asi jen Revelation (Praha) a Protože (Hradec)