Citace Původně odeslal mokus Zobrazit příspěvek
no ja presne nevim, soused menil 2x mb, Marty menil mb a tak...
proste mi jde o to vybrat si ntb, ktery mi vydrzi vic nez par let a nebudu resit veci jako promazavani kloubu aby se nerozskleboval displej, obcas pri bootu nemusel ntb otocit dnem vzhuru a zatrepat s nim aby ficel a pod. ... nejsou to pro mne vubec maly love, proste no, tak chci pokud mozno vybrat dobre, v tomto jsem proste a jednoduse w/o zkusensti..

U notebooku vybranych znacek si s necim podobnym prave hlavu vubec delat nemusis, diky zaruce ala NBD ci podobnemu systemu, kdy maximalne druhy den prifrci privolany opravar a notebook ti bud zprovozni, nebo ti prinese novej s tim, ze tvoje data da samozrejme do toho noveho. Nicmene o "zvysenych" problemech rady T u Lenovo nevim, nicmene po**at se muze notebook jakekoliv znacky a konfigu, to samozrejme mozne je.

A informace, ze treba T43 rada je "problemovejsi" nez starsi T40,41,42 atd. jsem slysel take jen ze zdroje JPP a konkretni a jednoznacny problemy nikdo nenastinil, takze tak. Rady T6x jsou jeste furt dost "novy", nicmene ma uz je pomerne dost useru prevazne z managementu firem a podniku a ani tady nevim o nejakych konkretnich problemech. (to nemusi znamenat ze nejsou, ale i to, ze nemam spravne informace )