Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: reklamace desky, ktera se uz nevyrabi

Standardní reklamace desky, ktera se uz nevyrabi

Reklamuji desku, ktera se uz neda sehnat. Ma slot 478 a AGP sbernici. Prodejce mi nabidl jinou, ale bohuzel ma slot 775 a PCI-E. Jelikoz desku opravili vymenou, muzu si vzit penize, ale minimalne mi zbyde procesor a mozna grafika, kterou budu muset koupit novou k nove desce. Da se vratit i procesor a zadat po nich zpet penize, kdyz jsem jej koupil i s deskou?

Standardní Re: reklamace desky, ktera se uz nevyrabi

Citace Původně odeslal chinook Zobrazit příspěvek
    Reklamuji desku, ktera se uz neda sehnat. Ma slot 478 a AGP sbernici. Prodejce mi nabidl jinou, ale bohuzel ma slot 775 a PCI-E. Jelikoz desku opravili vymenou, muzu si vzit penize, ale minimalne mi zbyde procesor a mozna grafika, kterou budu muset koupit novou k nove desce. Da se vratit i procesor a zadat po nich zpet penize, kdyz jsem jej koupil i s deskou?
    Rekl bych ze leda v pripade cele sestavy. Procesor jsi asi koupil spolecne s deskou, ale jako nezavisle dily ne?
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Citace Původně odeslal chinook Zobrazit příspěvek
    To tezko, ale pokud je to tak jak rikas a prodejce ti neni schopen nabidnout totoznou desku totoznych parametru, tvoji ti neni schopen nechat opravit, mas pravo na vraceni plne kupni ceny, kterou mas na fakture.
    Takze bych si vzal penize, desku si sehnal "bazarovou" a vzhledem k tomu, ze na tom i jeste urcite par stovaku utrzis tak to mas treba na upgrade
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Taky jsem si myslel, ze to tak dopadne. Vse bylo koupeno jako jednotlive dily, jen faktura je spolecna. Takze si vezmu penize a desku koupim nekde v bazaru.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Hmm, tohle by mohlo byt zajimavy, IMO by se ty dily daly brat jako skoda zpusobena diky reklamaci.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

kdyby chteli tak ti ji sezenou.. v levine maji msi s478 + agp asi 50ks zaruka 3 roky, takze ta deska se furt dela
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Epox 8kra2+ shrnuti
    Založil mISHA v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 22.11.2008, 18:43
  2. FAQ + nekolik citaci z ruznych webu
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 17:13
  3. Reklamace repro -> jiný typ -> najde se řešení?
    Založil Brogg v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 28.12.2005, 13:37
  4. Reklamace základ. desky - vada se objevuje nepravidelně
    Založil Weber v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 14.11.2005, 15:42
  5. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání