Tu prvni hlasku bych videl na chybejici podporu LVM (v make menuconfig je na to primo sekce, nesmi to bejt jako moduly, ale primo v jadre), ale uprimne taky mam obcas problem s panictvim kernelu![]()
Tu prvni hlasku bych videl na chybejici podporu LVM (v make menuconfig je na to primo sekce, nesmi to bejt jako moduly, ale primo v jadre), ale uprimne taky mam obcas problem s panictvim kernelu![]()
Loading signature [ FAILED ]
tak tim druhym postupem uz sem to rozbehl, nevim proc, proste po xty to slo.
jeste zkusim poresit ten LVM, ikdyz bych prisahal ze jsem to zaskrtnul
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
tak LVM je defaultne v jadre, takze nic.
Nainstaloval jsem linux bez LVM, rucne udelal swap a root, a hadejte co? Kernel panic![]()
![]()
![]()
btw, kdyz stahnu jadro jako .rpm, tak to slape. (pouziti rpm -i xxx.rpm a rpm -bh --target=i686 xxxx.spec)
EDIT: tak uz je mi to jedno, dneska jsem delal praktickou, a hadejte co jsem chytil z asi triceti otazek? Bingo - kompilace kernelu.![]()
Naposledy upravil Commander; 11.05.2007 v 16:55.
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Murphyho neoblafnes![]()
![]()
![]()
Loading signature [ FAILED ]
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)