No ja to opravdu resil strasnekrat, kvuli zakaznikum a vzdy jem byl fakt rozcilenej, rikam jim, ze mam tu jejich debilni samolepku, a proste to musi fungovat, a ze kdyz opravdu chcipne tak dulezita vec jako deska, tak chci novou aktivaci.

Dokonce si vzpominam,ze jsem na jeden notebook nahral nelegalni Windows (omylem, zespodu byla orig. samolepka), pak samozrejme po par aktualizaci zacal hlasit, ze je nelagal, ja byl presvedceny, ze tam byly legal okna, tak zase volam a rozcileny jim rikam, proc mi ten kram nemaka jak ma. Oni to zkoumali a rikaji, ze jsem to nahral z jineho CD - ja na to samozrejme, nemam poneti, kde je ten original - a oni dal, ze i kod je spatne - hlasim jim ten ze zadni strany a oni, ze ten vypada dobre, ale ten puvodni , ze ne, a ja na ne, to chcete rict, ze jsem zlodej ? Rikam, mam tu 500 pocitacu (to jsem lhal) - mam na Vas poslat podnikoveho pravnika ??
Smejdi. Tak mi dali, nejaky programek (primo od MS) co kompletne premneni ty kody v registrech a pak to slo znova aktivovat.

Jen tak pro okraj. Ja jsem s Microsoftem a podobnyma srackama skoncil. Kdyz zacly ochrany na hudbu - prestal jsem kupovat hudbu (mam totiz jen pocitac a tam si ji tezko pustim), ted se shitem Vista + DRM a ostatni policejni veci - tak to uz me nezajima vubec ..... Obcas nejaka orig. hra, proste az nebudou ochrany, budu si zase vse kupovat.

Kdyz muzu, tak uz nahrazuju linuxem i podnikove Windows2003 (a podobne kramy) co se aktualizuje a pak se to musi porad restartovat ... Smesny.