Tak to je trochu hardcore, sice by to asi fungovalo, ale je to dosti krkolomné - momentálně to řeším tak, že ogg otevřu v editoru, vyříznout, uložit do wav a komprese do flac.
Vím, není to zrovna ideální, ale nic lepšího mě nenapadlo.
Tak to je trochu hardcore, sice by to asi fungovalo, ale je to dosti krkolomné - momentálně to řeším tak, že ogg otevřu v editoru, vyříznout, uložit do wav a komprese do flac.
Vím, není to zrovna ideální, ale nic lepšího mě nenapadlo.
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
U ogg nahrávek z internetu je problém, protože to není v jednom streamu (zkus si ten soubor pustit ve foobaru, ten ti ukáže, z čeho je to složeno). Zkoušel jsem mnoho programů a žádný to korektně neuměl. Koukal jsem i na diskusní fóra a je to bída. Kdybys sám něco objevil, napiš, taky by mne to zajímalo.
Tento program se zdál být nejnadějnější:
http://www.dailysofts.com/program/77...er_Joiner.html
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Ja osobne mam moc rad GoldWave prip. jednoduchy Total Audio Converter, ten ale myslim nevie strihat. Ani jeden nie je free. Tie oggy budes urcite musiet najskor prekonvertovat do wav koli fade-in a fade-out. GoldWawe ale odporucam, zo skladbou sa da naozaj robit vsetko, co si len zmyslis. Dynamika, filtre, fade in-out, lupance v skladbe, je toho hodne. Skvely program. Da sa free odskusat s nejakymi obmedzeniami. http://www.goldwave.com/
podpis............................................ ............ načo?
leo: zrovna v tomto případě to je jeden stream, protože radio neposílá žádné informace o právě hrané skladbě - nicméně Foobarem to prohnat můžu, za zkoušku nic nedám
Ano, je to bída, opravdu použitelný nástroj na to snad ani není
AmOk: bez fade in/out bych se obešel, kdyby šlo stříhat bez rekomprese, když už to musím dekomprimovat, tak už fade in/out udělám.
Jinak děkuji za příspěvky, každý názor či rada se hodí.
EDIT: dle foobaru je výsledný soubor jeden stream.
Naposledy upravil Gappa; 06.05.2007 v 13:06.
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)