Spyro :
Ahoj všichni,
chtěl bych zkusit nataktovat svou GF 4 Mx 440. Zajímalo by mě, jestli to pro mě bude mít nějaký smysl,jako při hraní her myslím.Pak mám nějaký prográmek coolbits, který mi přidal do nastavení karty jezdce. Teď bych tedy měl opatrně zvyšovat frekvenci a pokaždé dát "test" a použít?A následně prohnat benchmarkem?Je to tak?Pak je tam volba"toto nastavení použít při spuštění". Má to být zaškrtlé nebo ne? Přidal jsem frekvenci paměti asi 20MHz a ráno, když jsem zapnul pc, tak tam byly ty původní hodnoty.Díky všem, kteří mi poskytnou nějaké informace.PS: Nikdy jsem to nedělal:O)
Zvys pomalu frekvenci,jet po 10 Mhz a pak si pust nejaky benchmark,napr. 3D Mark 2001 SE a nech to projet vsechno 3x a divej se jestli to nedela chyby v zobrazovani.Tak postupuj dal dokud neuvidis chyby,rozhodne pameti das urcite vyse nez jadro,takze jadro zvysuj po 5 Mhz a pameti po 10 Mhz.Muzes i oboji po 5 Mhz,az bys mel pocit ze jsi uz moc vysokoNo a pokud pak najdes strop kdy to jede bez chyby,tak si to muzes nastavit aby to drzelo tve nastaveni jadra a pameti i po restartu.

Odpověď s citací