Od pulnoci do rana cca 22 nejakych nezadoucich udaji v registru, kdyz jsem o pulnoci odchazel, tak to bylo ciste. Hruza a des. kdyz dam v prohlizeci (Opera, IE7) vyhledat pomoci googlu libovolne slovo, tak po chvilce vyskoci okno nejakeho zmetka s vyhledavanim toho hledaneho slova. Pres procesy nemuzu zjistit co to je. Odkazuje to ale na stranky u kterych se NOD muze zblaznit
Ad tiskarna: mam 32bit OS. Ovladace z XP tesne pred koncem napisi chybu a konec instalace. Rada pouzit nejnovejsi ovladace z XP je k nicemu, kdyz jsou drivery na webu HP skoro 4 roky stare.
Oteviral jsem file, ktery obsahuje cca 160 str. A4 naskenovaneho textu (pripona je nejaky obrazek). Vestaveny prohlizec dojel na str 60 a pak konec. 3GB mista ze systemoveho disku v haji a ani po 13 minutach neprestal disk chroupat - nedalo se na PC skoro nic delat - tvrdej reset. Vypl jsem indexovani a zkusil znova a stejny vysledek.
Adobe acrobat reader: 850MB mu nestacilo pro instalaci a hlasil ze nema bud na disku misto nebo pristup do nejake slozky (nespecifikovano). ACDSee jde nainstalovat v pohode.
Uz jsem provedl dalsi zalohy a po praci vracim zpet XPProblemy s tiskarnou bych vyresil pripojenim k druhemu PC, ale jak resit ty problemy s trojany nevim - cele instalovat znova a zkouset kde jsem udelal chybu v nastaveni zabezpeceni se mi nechce.

Odpověď s citací
![Odeslat zprávu přes ICQ Pool [CZE]](images/misc/im_icq.gif)
![Odeslat zprávu přes MSN Pool [CZE]](images/misc/im_msn.gif)