Všechno už tu bylo někdy řečeno, proto stručně:Původně odeslal nickson
1. škubání - mě pomohlo dát v compu HD jako master na primar a DVD jako master na sekundar a kupodivu jsem měl ve WinXP vyplé DMA přenosy - zapiná se to ve správci zařízení u řadiče pevných disků. V přehrávači musíš mít zaplou hardwarovou akceleraci videa. Nevím, jak máš silnej comp, zkus se podívat během přehrávání na zatížení procu.
2. S tou TV to může být všelijaké. Hlavně musí být připojená a zaplá, pak by to tlačítko mělo být aktivní. Můžeš mít někde přerušený kabel - mě se můj první lacinej na S-Video zlomil už po třech měsících. Taky musí být zapojený SPRÁVNĚ. Ovladače od Herculese nepoužívám, stahuji si přímo z ATI, jsou tam totiž česky. Možná pomůže kompletní odinstalace ovládacího panelu i ovladačů a obojí nainstalovat znovu, mě to pomůže při každém problému. Můžeš zkusit znova natáhnout i DirectX.
3. Nejhorší varianta pro zprovoznění TV out - Já jsem na ATI přecházel z nVidie Geforce a pro zprovoznění TV jsem musel udělat: odinstalovat ovladače nVidie) /restart, ručně v registrech smazat všechny zbylé informace nVidie /restart, odinstalovat DirectX /restart, nainstalovat DirectX /restart, nainstalovat ovladače ATI /restart, nainstalovat Control panel ATI /restart a pak už to jelo
![]()