Citace Původně odeslal nickson
Mam tuhle kartu nekdy od prosince a az na obcasne skubani jede ok.

Ted jsem chtel vyzkouset TV-Out. Ale v ovladacim panelu mi nejde "TV" zapnout, je u ni preskrtnutej kabel i kdyz standardne dodavany kablik je zapojen. WinXP(zatim bez SP1), posledni ovladace od Herculesu, mb K7S6A (Sis745). Jednou se mi stalo, ze pri bootovani se soucasne s monitorem na TV objevilo logo XP, ale bylo to asi NTSC (cb, jakoby 16:9), ale po bootu zas nic.
Co s tim? Prehlednul jsem nejakou zasadni vec? Nebo je to na reklamaci?
Jinak zdroj mam 250W, ale ve 3D to jede OK (az na to skubani, ale to je ted tak jednou za 10minut na cca 2s)
Všechno už tu bylo někdy řečeno, proto stručně:
1. škubání - mě pomohlo dát v compu HD jako master na primar a DVD jako master na sekundar a kupodivu jsem měl ve WinXP vyplé DMA přenosy - zapiná se to ve správci zařízení u řadiče pevných disků. V přehrávači musíš mít zaplou hardwarovou akceleraci videa. Nevím, jak máš silnej comp, zkus se podívat během přehrávání na zatížení procu.
2. S tou TV to může být všelijaké. Hlavně musí být připojená a zaplá, pak by to tlačítko mělo být aktivní. Můžeš mít někde přerušený kabel - mě se můj první lacinej na S-Video zlomil už po třech měsících. Taky musí být zapojený SPRÁVNĚ. Ovladače od Herculese nepoužívám, stahuji si přímo z ATI, jsou tam totiž česky. Možná pomůže kompletní odinstalace ovládacího panelu i ovladačů a obojí nainstalovat znovu, mě to pomůže při každém problému. Můžeš zkusit znova natáhnout i DirectX.
3. Nejhorší varianta pro zprovoznění TV out - Já jsem na ATI přecházel z nVidie Geforce a pro zprovoznění TV jsem musel udělat: odinstalovat ovladače nVidie ) /restart, ručně v registrech smazat všechny zbylé informace nVidie /restart, odinstalovat DirectX /restart, nainstalovat DirectX /restart, nainstalovat ovladače ATI /restart, nainstalovat Control panel ATI /restart a pak už to jelo