Kdyš chceš zainvestovat, investuj do nového systému Vista, bude delší dobu podpora a mrkvosoft bude na něm stále pracovat.
Kdyš chceš zainvestovat, investuj do nového systému Vista, bude delší dobu podpora a mrkvosoft bude na něm stále pracovat.
Nějaký Intel® Processor, dobrá grafika, hodně paměti a velký hardisk. :)
Urcite bych kupoval Visty, ale musis preklenout alespon obdobi, nez vyjde prvni Service Pak 1, ktery ma vyjit na podzim. Do te doby, si mysli, ze te nebudou jen tesit...
Nepřátelé si na nás nepřijdou! Všechno, co by nám chtěli udělat dokážeme si udělat sami. - Dušan Radovič
Kristus - anarchista, který měl úspěch. To je vše. - Friedrich Nietzsche
Historie je nejlepší učitelkou s obzvlášť nepozornými žáky. - Indíra Gándhí
koupil jsem visty 64bit ultimate ale zatim je vubec nepouzivam mam dva disky a na jednom mam xp a na druhym visty ale jedu zatim na xp takze mozna je i na zvazenou jestli budes chtit visty coz si myslim je lepsi volba co se tyce budoucnosti ... ale ted ? fakt nevim mozna jeste pockat![]()
Intel Core2Duo / 6600 @ 3,36gHz / Arctic Cooling Freezer 7 Pro , Asus -P5K-E , Kingston DDR2 4x1GB 1066MHz CL5 , Gigabyte GTX 280 , 2xWD raptor 74Gb + 300WD, Thrmaltake VA8000 , Yesico FL-550W , G15 , G7 , speedlink medusa 5.1 > Canon EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + Sigma 10-20/4-5.6 EX DC HSM + Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM + HOYA HMC polarizing + PS3 60Gb + LCD Samsung LE40M87 fullHD + Toshiba Qosmio G50 10T
Tak uz je mam doma.. a naprosto s Vama souhlasim.. Jsou moc pekny, barevny, pruhledny a nevim co jeste, ale rozhodne nejsou na 100 ready..
Zatim furt bootuju s disku kde mam XPsa, nebot pod nima mi vsechno bezi..
Ale rozhodne sem rad ze je mam.. hned se na strankach Microsoftu cejtim lip
Jeste vyhodit tu sbirku natahanejch veci a jsem naprosto legalni uzivatel![]()
VISTA je celkom fajn OS, mám 64b SVK verziu, len na nich fuguje na 99 percent len Windows, ak vôbec funguje
Pre nadšencov odporúčam, ale pre "hráčov a ..." asi moc nie.
Naposledy upravil turbosk; 08.06.2007 v 23:47.
MB: Asus M2N Sli Deluxe CPU: AMD Athlon64 6400+ Black Edition & AC Freezer64 RAM: DDR2 4x 1GB 800+MHz VGA: Asus 9800GTX+ HDD:750GB Samsung 320GB Seagate S-ATA + 250GB Seagate S-ATA ZDROJ: Enermax 460W DVD-RW: Samsung 182D MONITOR: HP w2207h TV Hauppage WinTV-HVR-1300 MOUSE: Intelli Mouse explorer 3.0
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)