Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Nové pc na ATI690G a AMD X2 4200+EE...

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nové pc na ATI690G a AMD X2 4200+EE...

Lidi,díkes za názory....ono mi zas nešlo až tak o rozměr "mATX" jako spíš o limit peněz...tudíž jsem vybíral mobo tak aby bylo na rozumném chipsetu,procák aby nezastaral za 1/2 po koupi, co se týče doporučované desky MSI...už jsem po ní pošilhával,ale to bych musel jít do pcie grafiky na kterou ted nejsou money Více méně jsem to bral jako "startovní" sestavu s dalším upgrejdem...zejména co se týče grafiky a zdroje...jinak limit peněz je cca na 11000kč se vším všudy(case,mobo,proc,pamět,hdd,dvd-rw,grafika)Vím že MSI má taky variantu moba s ATI690G ale má jen 2sloty na ddrII a nemá hdmi výstup Díval jsem se na tu Biostarku ale nevím,nemám důvěru k jiným deskám než Asus,MSI,DFI,Abit,ev.Gigabyte...jo a taky nemá HDMI a cenově je stejná jak Asuska
    Ten CoolerMaster nevypadá špatně,ale to je 100% bez zdroje takže +dalších 1200 za BlueStorma od Fortronu
    K tomu procáku...jak tu píšete že mám jít do 4000+EE...tím jsi myslel qůli výr. procesu že 4000+má 65nm a 4200+ má 90nm?jediné pozitivum vidím v trošku nižší spotřebě díky 65nm,ale zas je níž taktovaný ne?
    Paměť ev. procák moc "točit" nebudu takže více méně default....s přikoupením časem dalšího 1GB modulu stejného výrobce,latence a rychlosti..
    Ještě k tomu hdd...vím že dnes je výhodnější poměr cena/výkon 320GB disk,ale brácha stejně moc filmů,fotek z digitálu apod. dat nemá a internet aby stahoval mp3 zatím taky ne...ale čase není problém koupit 500Gb(to už bude za rozumné peníze ) Jinak kdyby na to byly kačky tak jdu do Hitachi 1TB za něco málo přes 10k!!!
    Spíš mi šlo obecně aby ta sestava byla jakž takž vyvážená(díky X1250 asi moc ne ale vím o tom)byla do cenového limitu 11000kč a zejména jestli není blbost jít do nového chipsetu ATI 690G ....
    Ještě jednou dík všem za názory a rady....takže poslední dotaz,jít do toho co jsem tu psal?

Naposledy upravil hard_core; 17.04.2007 v 20:05. Důvod: doplnění informací
    P4 2.8G HT,MB ASUS P4P800,2GB DDR400 d.ch., Powercolor X1950Pro 512MB, Seagate 7200.7 120GB ATA+Seagate 250GB 7200.10 16MB NCQ SATA II, NEC 4250AD DVD/RW+ Teac 548D DVD/CD-RW...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. vodní chlazení - FAQ
    Založil Klon v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 04.01.2007, 21:53

Pravidla přispívání