im back
uf aj som zozmyslal ci sa teraz prihlasit pod tym istym nickom koli mojmu nie moc slusnemu nabehu na toto forum, ale dufam ze vas to neovplivni. tak sorry no.

takze... kupil som si Sennheiser eH 350(2800sk) a podobne ako koss sb45(2500sk), poputuju tiez spatky do obchodu.

1) absolutne neprijatelne nausniky, ucho mi do nich vobec nevojde(mam normalne usi) a ta kozenka ci co to je, co je nou potiahnuty ten penovy nausnik, zvuku vobec neprospieva, ma to efekt uzavreneho priestoru.

2) no a ta najdolezitejsi vec, aj po maximalnom pridani na mojej SB audigy 4 ZASE TOMU CHYBAJU VYSKY. ono tie najvyssie vysky tam su, ale to nestaci.
nechcem to zrovnavat s koss, ale ten zvuk je taky nezivy, je to proste pridusene.
(basy su OK, celkom pekne, ale povedal by som ze ich je moc, lebo som ich takmer ani nemusel na mojej SB audigy4 pridavat)

uz som fakty zufali, moze mi prosim niekto poradit nejake sluchatka ktore maju kompletne cely vyskovy rozsah na jednotku ? prosiiiim
a nech maju tych vysok viac, radsej si ich uberem

ja by som aj kupil Sennheiser HD555, ale po tomto mam nedoveru k tejto znacke.

mozno keby niekto strcil mikrak medzi sluchatka a nahral zvuk tych Sennheiser HD555, ja si to potom pustim heh aspon si zasrandujem. aaah jaj, po obchodok v blave sa mi apsolutne behat nechce