Sorry strasne rad, ale som tak casovo vytazeny, ze nie je kedy. Len aby si bol v obraze, pred piatimi dnami som kupil MB, DDR2 a Brisbane X2 4000+ a este mi to tu stale lezi nevybalene na stole.... Ale dobra sprava, jeden kusok som vcera poslal Halenovi z fora, takze sa nam klub San Diego 3500+/512 rozrastie.![]()
Tu vodu stale nemam, presr.. som bubaky na X2, tak konkurencia tvojim skvelym vykonom zatial nehrozi. Tych 3,5GHz verim, ze zmaknes! Go go go!!!
Btw, klb vynuchal Vcore mod na svoju MB Asus A8R-MVP, len ho musim trochu povzbudit,dodat odvahy.. Uz teraz mu to beha okolo 3,1GHz pri 1,44V cca, tak dufam, ze este bude veselo. Ja som uz rozhodnuty, skusim Pinmod 1,55V, lebo po restarte mam stale ten problem, ze mi zhadzuje MB napatie na def. ak mam nastavene viac ako 1,425V. Nejako to suvisi s P-States cpu predpokladam. Inac este k tej DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D, co som kupil, no bola to pre mna rana, nefungoval horny PCIe 16x slot, takze je spat u majitela.Tak som v depke nakupil tie AM2 veci.
![]()
K tvojej K8N Neo4 Platinum v3.0 rulezzz. Hodne mile prekvapenie od MSI.