A proc nevyzkousis WMWARE nebo nejake podobne virtualni PC?
A proc nevyzkousis WMWARE nebo nejake podobne virtualni PC?
Tak jsem zkusil wmware a je to takovy, ze clovek nevi kde je chyba. Jestli v nastaveni wmware nebo v linuxu. Tak jsem se rozhodl a vytvoril si novou partition s tim, ze na ni hodim ubuntu. Pri instalaci si clovek vybere, ze chce instalovat do prazdneho mista, jenze to dopadlo tak, ze si to vzalo skoro vsechno volny misto, to znamena, ze si to i zmensilo oddilky s NTFS. Nastesti to win nakonec rozchodil..... Problem je jak ted ty novy jednotky co si ubuntu vytvoril odstranit. Existuje nejak free program kterej umi s diskama vic nez ten co je ve win? Ten mi to odmita dat doporadku...Nemam ted z ceho bootovat, protoze mi blbne mechanika tak to chci dat do puvodniho stavu.
IBM ThinkPad T40
Můžeš zkusit stáhnout ISO CD programu gparted
http://gparted.sourceforge.net/
a v něm zrušit Linuxové partition a pak natáhnout windowsí partiion tak, abys využil veškeré místo. Doporučil bych to dělat po jedné partition. Bootování do windows opravíš v konzoli pro zotavení příkazem fixmbr (nebo v DOSu fdisk /mbr)
Naposledy upravil kocourleo; 29.04.2007 v 20:26.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)