Ak mam byt uprimny, radil by som tu MB vratit predajcovi, bud nech sa postara o flash cerstveho biosu, alebo vrati peniaze. Pripadne poskytne inu MB, ktora nebude mat s 65nm X2 3600+ problem.
Ono flash biosu nie je zlozita vec, ak si to uz niekedy robil, ale musel by si aj mat cpu ktorym by si to spravil.. Pisal si, ze bios si este neflashoval, takze by som to na tvojom mieste neriskoval. Zly flash a o zaruku mozes prist, ak je predajca blbec. Nemalo by to tak byt, ale za to hadanie to nestoji. Taktiez si myslim, ze ta MSI uz nema podporu vyrobcu (nenapisal si to cislo revizie PCB), tak sa len domnievam. Je to to cislo na MB ver.2.x nad oranzovym PCI slotom. Skus to pozriet, ak ju nebudes vracat. Ak mas verziu 2.0 a nie 2.1, tak som presvedceny, ze to Brisbane tam nerozchodia ani oni. Btw osobne by som tam ani nevedel co flashnut, lebo na strankach MSI je len bios pre ver.: 2.1 Mozno by som to riskol, ale tebe to neodporucam. Uz na pohlad su medzi nimi rozdiely, napr. maju uplne ine napajacie obvody. Ja tu tvoju MB nevidim, takze toto vsetko su len moje dohady. A pri fotke vyrobcu je este aj poznamka, volne prelozene, ze je len ilustracne..