Vcera som chytil depresiu z tych chybajucich firewire a proste om to nemohol nechat tak
takze som si stiahol vsetky biosy od abita a postupne som ich skusal a flashoval az som nakoniec dosile do verzie 1.1 (ale ta nebola pre rev.1.1 dosku len pre 1.0) v kazdom pripade som to riskol uz mi to bolo jedno

doska nabehla afirewire stale chybalo , proste sa v escd nezjavilo , skusal som chvilu cosi opmenit v biose az sa doska dostala do takeho stavu ze , uz nic nerobila len pipala ani monitor nic ani klavesnica neblikla ( no uz som sa tesil ze to dnes poslem do agemu ) ) ale nevzdal som sa vsetko som z dosky povyberal , odpojil som ju od prudu vybral baterku , aj atx konektor a sekol som jum per na cmos a nechal som ho tam par minut , medzi tym som to este parkrat vyskratoval na baterke srubovakom. po tejto divokej akcii som to znova posekal do kopy a doska na prekvapenie nabehla, a na druhe prekvapenie firewier porty sa zjavili . okamzite som do nej flashol bios 16beta a firewire tam ostalo, skusil som dat aj bios 15 a zase to tam ostalo.

takze ak vam nahodou zmiznu firewire, saci asi len poriadne zresetovat dosku , teda vsetko vybrat odpojit od prudu , aj baterku a vyskratovat to
( teda aspon v manuali pisu ze nestaci len na sekundu pichnut jumper na cmos , aspon minutu by tam mal postat)

taze mam firewire je mi na prd ale vsetko bavi ako ma ) a k osttny problem mom z abitom , no neviem nic ine sa mi zatial nevyskytlo, ani na ostatnych doskach co som kupil amosom ( 3 kusy nf7s)

jediny vedlajsi produkt aktivovanych firewire, je ze som musel zliezt z fsb 225 na 220 ale to sa este vyriesi