pred mesicem a neco jsem prodaval X1900XT od safiru 512MB 1,2ns za 4300. Zajem moc nebyl, asi vsichni cekaji na R600, ktere ale ne a ne vydat...

Jinak k tem teplotam - se stock chladicem to bylo strasne, hluk a vysoke teploty, dal jsem tam vodu od KPkool na jadro, pasivy na pameti. Jadro dalo kolem 730 s def. voltazi (vyssi napeti byl problem se starsimi verzemi atitool, novejsi v te dobe nebyly), teplota GPU pres 70st nesla (presne bych se musel mrknout do zapisku). Horsi to bylo s regulatorem napeti, z jsem to tady myslim resil. Kdyz tam sla teplota pres 70st+-, zacala byt pretaktovana karta nestabilni. Nekdy jeste jela, nekdy se mirne rozsypaval obraz, nekdy se resla...pri nepretaktovane jsem mohl mit na VR i 90st. a vse ok. Musel jse s vodou dat i ventilator na ofuk toho dlouheho cerveneho pasivu na VR, potom problemy zmizely. Stejne mi OC pridalo 1-2fps prumerne, coz hodnotim jako nic moc. V oblivionu zbytecne uplne. Prinos temer nulovy, casu straveneho az moc. Super karta, ale stock chladic "jetfighter" a OC unfriendly.