Mam malej velkej problem s pakovacim programem WINRAR. Spakoval jsem si nejake soubory pod heslem. Da se nejakym zpusobem prijit na heslo ve WINRARu? Pište rady.
Mam malej velkej problem s pakovacim programem WINRAR. Spakoval jsem si nejake soubory pod heslem. Da se nejakym zpusobem prijit na heslo ve WINRARu? Pište rady.
CPU: Pentium 4 2.0GHz @ 2.5GHz 400 FSB 512 cache MB: MS-6528LE Memory: 512MB SDRAM 133MHz HDD Seagate Barracuda IV 60 GB 7200 ot/m
Výrábím doplňky CASE ze skla, tlouštka skla 3,4,5,6,8,10,12mm, vrtané otvory průměry (zatím) 5,6,7,9,10,20,26mm, libovolné rozměry skla i tmavé sklo a libovolné tvary, leštěné hrany, lepím části průhledným silikonem, alternativa plexi. Výhodou skla je to že vede výborně světlo, dobře osvětlená plocha kusu skla vypadá výborně.
Zaheslovany .rar sa da zlomit iba brute-force utokom. Takze ak si si dal heslo dlhsie ako napriklad 6-7 znakov, tak na to velmi rychlo zabudni.
Maš nějakej soft kterým to prolomit? Nebo link, kde ho najdu? Heslo má asi 5 znaků.Původně odeslal Nigga
CPU: Pentium 4 2.0GHz @ 2.5GHz 400 FSB 512 cache MB: MS-6528LE Memory: 512MB SDRAM 133MHz HDD Seagate Barracuda IV 60 GB 7200 ot/m
Výrábím doplňky CASE ze skla, tlouštka skla 3,4,5,6,8,10,12mm, vrtané otvory průměry (zatím) 5,6,7,9,10,20,26mm, libovolné rozměry skla i tmavé sklo a libovolné tvary, leštěné hrany, lepím části průhledným silikonem, alternativa plexi. Výhodou skla je to že vede výborně světlo, dobře osvětlená plocha kusu skla vypadá výborně.
www.elcomsoft.ru a 5 znakov to zlomi za par hodin, so siestimi bude troska pracovat![]()
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
tamta stranka mi nejede tak zkus treba tyhle:
http://www.rarpasswordcracker.com/
http://www.topshareware.com/Advanced...nload-1868.htm
btw verze 3.xx+ trvaji na prolomeni o hodne dyl nez verze nizsi
Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W
To je ten isty soft, ako na tej ruskej stranke...
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Mam dotaz ohledne kontextoveho menu winraru.
Soubory a adresare balim vyhradne tak, ze neco oznacim v TC, dam pravy a "Pridat do archivu..." nebo "Pridat do neco.rar". Ta druha volba je rychla, ale stve me, ze nedela solid kompresi, takze musim vzdycky klikat to prvni a zaskrtavat solid a dobrou kompresi. Nejde nejak winrar nastavit, aby tam mel tohle defaultne zaskrtnute, popr. abych to mel v kontext. menu?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Nastav si v preferences winraru standardny profil komprimacie (tusim druha zalozka). Potom bude cez kontextove menu vytvarat archivy s takymito parametrami.
hej je to v defaultnom profile, ale ja uz WinRAR beztak nepouzivam, radsej prejdite na legalny free 7-Zip ktory ma beztak lepsiu kompresiu...
ok, nasel sem to, diq
rikas, 7-zip? vyzkousim ho. umi balit do raru?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
A solidne archivy a recovery?
Jak toto v raru převést na 7-zip:
e:\Winrar\rar a -tn3d -agYYYY-MM -u -dh -ed -r -tl -x@e:\bat\SezExA.txt h:\Zal\2004\DocAll_.rar @e:\Bat\SezAll.txt
e:\Winrar\rar a -ta20031231 -agYYYY -u -dh -ed -r -tl -x@e:\bat\SezExA.txt h:\Zal\2004\DocAll_.rar @e:\Bat\SezAll.txt
Díky.
WXP Pro SP2, AMD Athlon XP 2500+, Gigabyte GA-7VT600, 2x256 DDR 400, ATI 9600XT 128, WDC 80GB + SATA Seagate 80GB, Lite-On SOHW 1213S, Teac DW 552G
7-Zip samozrejme nevie balit do RAR lebo je to komercny format do ktoreho nevie balit ziadny iny program ako RAR, vie ale rozbalit prakticky vsetko a podporuje balenie do 7-Zip, Zip a Tar, 7-zip ma ale beztak najlepsiu kompresiu a uz podporuje rozbalovanie z neho (a dokonca aj balenie don) dost programov
inak su v nom robene napr. instalacky NSIS ktore ppuzivaju tiez 7-Zip kompresiu
solidne archivy neviem co presne myslis, vsak to je akurat lepsia kompresia kedy su pokope zbalene veci a nejdu rozbalit jednotlivo - 7-Zip ma vlastnu kompresiu lepsiu aj bez tohto, recovery zatial nema, planuje sa v najblizsich mesiacoch
a ad commandline, existuje aj CMD verzia priamo v instalacke ale myslim ze aj zvlast je specializovana ina CMD verzia ktora sa nevola presne 7-Zip, su tam dost velke moznosti, ale ja pouzivam GUI, treba si precitat forum, tam sa prebera kopec veci...
samozrejme nema tolko funkcii a moznosti ako WinRAR ale uvedomte si, ze je to legalny free open source, tak porovnavajte jablka s jablkami a hrusky s hruskami ked porovnavate drahe komerne a open source zdarma...
Já jsem samozřejmě nemyslel balit do raru, šlo mi o ty přepínače. Pomocí raru v dávkovém souboru si automaticky zálohuji různé soubory v různých adresářích a pod. Mám to lépe zpracované něž některé speciální zálohovací programy. Ale díky moc za snahu mne přesvědčit abych darovanému koni na zuby nehleděl.Původně odeslal Markoff
WXP Pro SP2, AMD Athlon XP 2500+, Gigabyte GA-7VT600, 2x256 DDR 400, ATI 9600XT 128, WDC 80GB + SATA Seagate 80GB, Lite-On SOHW 1213S, Teac DW 552G
Vysel WinRAR 3.41, resi naky bugy.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)