tak mě to nedalo a jako poslední pokus jsem udělal to, že jsem doslova silou odlepil chladič z jádra, byla tam nějaká ztvrdlá stará žlutá pasta, tak jsem očistil , ale bylo to okolo čipu jakoby poleptané - jestli od lepidla, nebo gumy, bylo to takové gumové, no nic, na křemíkovém jádru na růžku bylo vidět cca mikrom. odštíplý kousek.Nanesl jsem znovu teplovodivou pastu, dal ji i okolo rámečku, zadělal, přítlak jako blázen a dnes jsem jí znovu zkusil, naběhlo to parádně, bez artefaktů tak říkám paráda, dal jsem tam ati catalysty nejdříve 6.10 pak i nej, 7.2/samozřejmě po důkladné odinstalaci -+ driver cleaner/ 2d obraz parádní, tak jsem říkal zkusím hry - v morhunech co jsem tam měl - byly vidět kostičky, po vrácení do os dobrý, tak jsem zkusul nainstalovat nějakou hru/colina, tc nations - zde mi to zůstalo viset a jen zvuk a u colina mi to napsalo nenalezen kompaktibilní grafický adaptér, tak říkám zkusím něco jiného - stáhl jsem si jednoduché freewarové hry, spustil - obraz paráda, ale zase se to sotva hýbalo, tak nevím co je fakt špatně, hrál jsem si s tím asi 3 hodiny a pak jsem to vzdal a dal si tam zpátky nvidii, jsem už na pokraji vymýšlení co s tím, kde je chyba, no díky za nápad. Jo a to jsem pak zkusil i omega drivery - a to už se mi pak začal sypat i 2d obraz.Tak jsem už z toho jelen.