Citace Původně odeslal Millisx Zobrazit příspěvek
A tvůj prodejce grafiku testoval? Ta první byla vadná? A co ta druhá? Už jsem přesně o tomto problému četl, že se někomu vyskytnul právě s MSI. Může to dělat zdroj, nicméně pokud je v pořádku, tvou sestavu by měl v pohodě utáhnout. Zkus tedy kartu jinde nebo přímo u prodejce a pokud jemu pojede, domluv se na výměně za jinou značku.
Jo jo to jsem byl přesně já dělala mi to verze GS, dodavatel to nijak neřešil a rovnou mi tu grafiku vyměnil, na MSI hot line mi řekli že o tom problému ví tak jsem jim to řekl, řešili to okamžitou výměnou, u druhé už jsme to rovnou napájení nepřipojil a teď už mě to naštvalo tak jsem se domluvil že mi to dodavatel za doplatek vymění za verzi GT (bláhově jsem si myslel že to bude mít DDR3 paměti na vyšší frekvenci ale prd, asi to má jen PCI-e verze).
Každopádně už mám připravenej 600W zdroj tak uvidím co to udělá a pokud to nepomůže tak se zkusím na počtvrté domluvit na výměnu za jinou značku, asi Asus protože jinou AGP verzi 7600GT nemají skladem nebo ještě doplatím a vezmu X1950GT a bude po ptákách.