Mám novou grafiku Asus 7900GS PCIex, je to ta co prodava(l) PC Skonto za dobrou cenu. S instalaci grafiky jsem provedl rovnou reinstal windows (format disku) a od te doby PC tuhne. Bez zjevnych pricin, zadnou souvislost se mi vypozorovat nepodarilo. Proste pisu ve Wordu, koukam na stranky - obraz vytuhne a konec. Z ty karty "čouhají" dva molex konektory, nejdriv jsem mel zapojeny jeden, pak jsem zkusil oba (neco takoveho vidim poprve), ale sekani neprestalo. Zkousel jsem i dalsi reinstal a taky nepomohlo. Ovladace nejnovejsi z NVidie, grafika je na default, teploty v norme. Dnes jsem zkusil vymenit kartu za X300 a naprosto bez problemu, sekani zadne. Vim, ze se takhle spatne radi, ale v cem muze byt chyba? Delam neco spatne, nestiha muj zdroj nebo je karta snad vadna?

Karta: http://www.pcskonto.cz/product.php?productid=1000290
Pocitac: Intel Pentium D 820 + Scythe Ninja rev. B, 2x 1 GB DDR2-533 Nanya, WD Raptor 74 GB WD740ADFD + WD 5000YS 5RZ 500 GB, Asus 7900 GS, Gigabyte 8I945G-MF, NEC 4551A, Enermax Liberty 400W, Antec P180, Benq X-touch, A4tech X-750F, Sound Blaster X-Fi XtremeMusic