Výsledky 1 až 25 z 334

Téma: (TV OUT FAQ) Máte problémy s TV-OUTem? Řešte je zde...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: (TV OUT FAQ) Máte problémy s TV-OUTem? Řešte je zde...

Ahoj,

mám RX1650, obraz mi jde (dokonce barevně ), ale mám tyto problémy:

1) při klonování obrazu z LCD na TV mám zaplý theatre mode a také "set the aspect ratio to match the source video" - nicméně obraz má o něco málo jiný poměr stran, než originál - tj. na výšku jsou objekty menší, než na monitoru.

Pokud zobrazuji jenom klonovaný desktop, je poměr stran v pořádku. Zkoušel sem si pohrát s nastavením "undescan" a "overscan", ale to má opět vliv jenom na normální obraz, nikoliv na video přehrávané v theatre mode.

Koukat se na to dá, ale nic krásného to zrovna není, když lidé vypadají nějak "sraženě"

2) pokud mám zaplou TV (která umí maximálně 1024x76, tak mi hry nenabízejí rozlišení vyšší, než je právě toto - jelikož mam 17" LCD s nativním rozlišením 1280x1024, tak to moc nepotěší. Zkoušeno na Vietcong 2 a Call of Duty 2.

Nevíte někdo jak vyřešit tyto dva problémy? Předchozí příspěvky jsem četl, ale na odpověď jsem nenarazil - pokud se tam někde skrývá, pak se hluboce omlouvám

Děkuji předem

EDIT: nainstalované mám nejnovější ovladače (stažené včera) s CCC
    Naposledy upravil Gappa; 02.04.2007 v 22:13. Důvod: jsem hlava děravá :)
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Question Dotaz: Zničená redukce TV-OUT

Zničil jsem si redukci ke kartě Sapphire (taková ta žlutá). Nikde na netu nemůžu najít ke koupi novou.

Co s tím ? Je ten TV-OUT zapojený jako S-VIDEO, že by mi třeba stačil obyčejný S-VIDEO kabel na SCART ?

Díky.

EDIT: Tak jsem to pořešil tím obyčejným kabelem.
    Naposledy upravil Booker; 26.06.2007 v 00:29. Důvod: Vyřešeno.

Me to stejně furt jede černobíle
    AMD Athlon 3000+,GIGABYTE M55PLUS-S3G,HIS ATI Radeon X1950Pro, PrimeCooler PC-VGAHG2 AL, 1GB RAM,

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    42
    Vliv
    255

Citace Původně odeslal Alcoholic Zobrazit příspěvek
    Me to stejně furt jede černobíle
    a nahodou na TV preference AV prepnout na video by nepomohlo ? Taky jsem s tim mel problemy.. Mel jsem na vstupu S-video a hralo to CB.. pak jsem hodil na video a v pohode.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Mam tuhle telku.
    http://www.samsung.com/pl/products/t...v/cw28d83n.asp

Nevim, jak myslis, ze bych mel prepnout na video. Delam to tak, ze strcim SCART do AV1, na ovladaci dam AV1 a vidim obraz (CB). OK, tedy dam SCART do AV2, na ovladaci dam AV2 a...zase CB.
    AMD Athlon 3000+,GIGABYTE M55PLUS-S3G,HIS ATI Radeon X1950Pro, PrimeCooler PC-VGAHG2 AL, 1GB RAM,

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    42
    Vliv
    255

Mel jsem na mysli neco jako preference AV vstupu. nevim jestli to konkretne tahle TV ma. Zkus se mrknou spolu s ovladacem do menu a tam ( pokud to tam bude ) tak AV 1/2 video vstup a zkus poprepinat moznosti. Mne to takhle pomohlo
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Jo, už rozumím. Zkoušel jsem to na této televizi

http://www.kasa.cz/audio-video-techn...omson-21dm182/

A ta má při přepínání AV 2 režimy. AV a AV-S. No a při AV-S to jede barevně. Ta předchozí televize to nemá, takže se s barevným obrazem můžu jít bodnout Ach jo.

Jinak, přišel jsem na to, že když si dáte normu NTSC, tak se o pár řádků zvetší obraz. Ale na to všichni při laborování, proč jim to nejde, asi přisli

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 21:56
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 06:25
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6