Tak som kupil od Jendu XP1800+ palomino.Pripajkoval na dosku ten odpor z vypinacom ako bolo posane na linku uvedenom vyssie.A vysledok?
Bezi to.Ze bezi zakladna sada nasobicou nieje nic prekvapive.Ale upravou sa spristupni premapovana.Takze pre tych co maju len KT133.Kludne chodte do toho ak myslite ze vasa doska este nepatri do dochodku.
V pramapovanej sade nasobicou nebezi 6x,7,5x.A za 9x sa normalne da 17x, ale uz za 9,5x sa v pramapovanej nastavi 18x a pre 10x uz 18,5.Neviem cim to je.Po vytiahnuti PC zo zasuvky(alebo vypadku prudu),PC nenabehne a je potrebne prepnut vypinac.
Testy:Mal som zaujmavu moznost porovnat Duron 1000(10*100) z XPckom 1000(10*100) a zistit tak o kolko je XPcko ,,inteligentnejsie´´.

Narast v 3dmarku nieje nijak markantny.V hrach je to lepsie.Konkretne v doom3 alpha je narast 100-150 percent(tam kde som mal 10FPS mam 20-25, ale ked sa zacne strielat a strieka krv ide to dole, to tam este nieje odladene)
Este som odpozoroval jeden problem.Pred nejakym casom este s duronom sa mi stalo ze teplota procesora.Po zapnuti aj ked nic nebezi vybehne na full load a drzi sa stale.Myslel som ze to bol problem duronu ale robi to aj s Athlonom.Neviem cim to je ?Cidlom som nehybal.