To opravdu nevim, co máš za problém. Bios používám.... no, ono na tom vůbec nezáleží víš, je to jedno jakej, nic se tim nemění, jen ty nový uměj 4 jádrový CPU. A hlavně mě to běží na FSB266 už v defaultu, rozuměj, napsalo mi to Core2-duo E4300@1.8ghz, a za tim už rovnou 2,4ghz a bootovalo to, čili procesor byl OC už i při prvnim spuštění, nevim jestli je to tim, že můj CPU, jak jsem později zjistil je Conroe a ne Allendale, nebo prostě tim, že tahle deska jakmile detekuje Core2 duo tak automaticky dá FSB266. Jinak časování pamětí mam manuální na ty nejvolnější latence co to jde ale stejně CL nelze nastavit na 3, jen 2,5. Co se týče děličky na paměti, tak tu mi to vůbec nedovolí měnit, ale tak by to u týhle desky u všech Core procáků mělo bejt. Při FSB300 běží paměť na rovnejch 200. Nevim no, asi ti neporadim, vypnul jsi sphread spectrum atd. nebo jak se to jmenuje ? Nevim no, asi ti moc neporadim, u týhle desky toho fakt neni moc co nastavovat. Jakej strop maj ty tvoje paměti? Nejpravděpodobnější je, že si to nerozumí s nima, ale vzhledek k tomu, že na default procáku ti to běží, tak to reklamovat nemůžeš no.