Citace Původně odeslal Luk(y)isek Zobrazit příspěvek
Prima viditelnost na 600m?? A termin zmereni az v pulce kvetna?? Prosimte kam se to stehujes...?
(bavili jsme se o tom akorat na OC lesson v hospode,ale nikdo nevedel kam ze se to presne budes stehovat )
Ja bydlim v ty nasi pr*eli (Revnice) a jedu taky pres mistni Wi-Fi (ten poskytovatel to ma rozvedeny uz i v ostatnich pr*elich), stacilo zavolat a behem jeste toho dne to prijeli zmerit.Navic mi nikdo nerikal ze to musi byt do 600m (to je nejaka ptakovina se mi zda),ale bylo to nejspis uplne jedno.Rekli mi ze mam mit 16dBi antenu,tak jsem tam projistotu soupnul 24dBi (mam dlouhy kabel) a je to naprosto OK.A rozhodne mam viditelnost vetsi nez 600m.
Doporucuju Ti jim jeste jednou zavolat a trochu na ne pritlacit,ale jak to znam od nas,tak tam jsou urcite taky pekny "hlupaci"... (ver mi)
Stěhuju se do Kunratic za IKEM (pár set metrů za Thomayerovou nemocnicí po staré Benešovské). Věř mi, že jsem tlačil dost - prostě mi řekli, že před nějakým měřením mají instalace objednávek přednost a těch teď mají víc než dost... www.internetzababku.cz

No nic, budu se modlit, aby měl developer rozvody kabelovky a ne satelitu...