Citace Původně odeslal Mikhaill
Citace Původně odeslal ITpozemstan
Kamos ma neco od Blaupunktu,repro nevim - nezajimam se o znacky,zajimam se o vysledny zvuk.Ma to v pasatu(v tom novym)Moje tvrzeni nejsou vyctena,moje tvrzeni jsou odposlouchana...A ted co ma vetsi vahu
No ja,ako som uz spomenul,mam toho tiez dost napocuvaneho a povim ti ze znacka je to posledne co pozeram.Ale je pre mna dvolezita aj cena.

No do auta by som si asi zhanal nejake lacnejsie Magnaty,Focal alebo nieco take...

Jedine co som nepocul,su tie logitechy,ale mam skusenost s takymto stylom reprakov a viem ako na tom su.
To THX nezamena nic.Je to len taky oklam.Vies kolko spickovych vyrobkov nema THX??A vies precoZbytocne vyhodene prachy.Ajtak kazdy vie co v tom vyrobku je.To si myslim ze vies aj ty,pretoze ta zaujima vysledny zvuk a nie specifikacie na papieri
No jasne,nehajim tady Logitechy kvuli THX....To je jasna komerce.Nicmene hazet je do jednoho pytle "PC reproduktory" mi proste prijde zbrkle,a navic pokud to neni podlozeno jejich poslechem,tak i troufale.Az nekdy pojedu do Blavy za strejcem,tak je vezmu do batuzku at mas brouka v hlave .