RAID taky nepoužívám, na j-micronu mám jen druhou dvd mechaniku - nechtěl jsem ji mít na stejné kšandě jako první kvůli např. kopírování on the fly. ale možná na to taky dojde, protože ve windows mám taky problém s PIO na té mechanice, co je na j-micronu. A připoměls' mi ještě jeden problém, když chci v BIOSu vlézt do nastavení větráků, tak to nejde. Odklepnu to, ale nic se neděje - ale nejde už dělat nic jiného - ale PC není tuhé, na numlock to reaguje a nahoře pobíhá ten modrý pruh. Vysledoval jsem, že když během toho "zátuhu" odpojím větrák na cpu a pak ho zase připojím, tak to do toho nastavení skočí. Vypadá to, že to na něco čeká, ale nemám tušení na co. Asi až zahřmí (vtip). Větrák mám Zalman třípinový (nechtěl jsem tam dávat tu inteláckou turbínu, no možná zkusím to tam připojit, jak se to bude chovat s ní), zajímavé je, že úplně při prvním zapnutí to tam vlezlo naprosto v pohodě. Typ větráku jsem nastavil na DC, to mě teď napadá, jestli jsem tam neměl nechat PWM. (rychlý náhled do manuálu říká, že PWM je pro čtyřpinové, DC pro třípinové fukary, tak to mám dobře) Ani tak by mě to netrápilo, stejně se chystám na větráky nasadit speedfan nebo se vrátím k aerogate 2. Jen mě sere, že s deskou za pět litrů jsu takové problémy. Zkoušel jste někdo třeba naspat do Asusu, jestli je to bug nebo fíčura? (dlouhý post, pio problém, etc...)