Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: winfast pvr2000 - náhlé vypnutí nebo přepnutí...

Standardní winfast pvr2000 - náhlé vypnutí nebo přepnutí...

Ahoj, mám takovej problémek s mojím tv tunerem. Při sledování TV nebo i při nahrávání se mi z ničehožnic vypne nebo přepne nebo jenom ukončí přehrávání a různé podobné ptákoviny, dokonce se i sama pustí . Je to jako kdyby si mi někdo hrál za zády s DO. Zkusil jsem přeinstalovat pvr i ovladače a nepomohlo to dokonce jsem i vyndal baterie z DO jestli mě náhodou nezlobí ono a taky nic Komplet přeinstalování winXP připadá v úvahu jen v krajní nouzi Stalo se vám něco podobného nebo nevíte jak se z toho vyhrabat? Už jsem to psal na tvfreak a tam si toho asi nikdo nevšímá

Standardní Re: winfast pvr2000 - náhlé vypnutí nebo přepnutí...

opravdu nikdo netuší, aspoň jestli je to SW nebo HW chyba? Nerad bych to zbytečně všechno přeinstalovával byla by to práce na pár dní

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

spíše jestli není chyba v tom IR čidle nebo sw toho čidla. zkus to prozkoumat
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Citace Původně odeslal herma Zobrazit příspěvek
    spíše jestli není chyba v tom IR čidle nebo sw toho čidla. zkus to prozkoumat
    ale jak prozkoumat? Nakopni mě prosím

tak jsem včera zformátoval a přeinstaloval. Ale stejně se mi asi po 30 minutách běhu televize vypnula. Ještě to nechám pár dní na test, ale myslím si, že by to mohla být chyba v kartě a tudíš nárok na reklamaci. Jaký je váš názor?

reklamace to vyřešila. Zřejmě porucha v obvodech pro DO.

No mě třeba podobnou věc dělala karta od pinnacle, respektive její čidlo na DO. Když jsem měl zaplou lampičku a přijímač DO nebyl proti ní zastíněn, tak to občas udělalo nějaký povel (přepnutí kanálu, zesílení zvuku...).
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    285

No já mám stejný problém. Už mám kartu asi rok, a dělá to jen v poslední době. Možná že je to od poslední instalace win, předpokládám, že jste měli poslední verzi ovladačů. Až budu mít chvíli čas, zkusím tam nahodit starý ovladače z CD, uvidíme, jestli je to bude to samý.
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Citace Původně odeslal brazilterrorist Zobrazit příspěvek
    No mě třeba podobnou věc dělala karta od pinnacle, respektive její čidlo na DO. Když jsem měl zaplou lampičku a přijímač DO nebyl proti ní zastíněn, tak to občas udělalo nějaký povel (přepnutí kanálu, zesílení zvuku...).
    ale je zajímavé, že po reklamaci a příchodu nového kousku už to nedělá a s věcmi kolem kompu a ani s lampičkou (BTW se zářivkou) jsem taky nehýbal a senzor pro DO mám stále na stejném místě

Citace Původně odeslal Patrez Zobrazit příspěvek
    ale je zajímavé, že po reklamaci a příchodu nového kousku už to nedělá a s věcmi kolem kompu a ani s lampičkou (BTW se zářivkou) jsem taky nehýbal a senzor pro DO mám stále na stejném místě
    No já neříkám, že je to jediná možná příčina, ale u mě to tak bylo. To že se to srovnalo po výměně kusu HW může být i výrobními tolerancemi. To co vadilo jednomu kusu může druhý zvládat bez problémů, stejně jako to může být už nová revize...
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Citace Původně odeslal brazilterrorist Zobrazit příspěvek
    No já neříkám, že je to jediná možná příčina, ale u mě to tak bylo. To že se to srovnalo po výměně kusu HW může být i výrobními tolerancemi. To co vadilo jednomu kusu může druhý zvládat bez problémů, stejně jako to může být už nová revize...
    ano, je to velmi pravděpodobné

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kradený notebook
    Založil logich v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 34
    Poslední příspěvek: 14.05.2004, 09:46
  2. Vrácení zboží do 3 dnů???
    Založil Aikon v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.02.2004, 16:32
  3. barton a policie :o)
    Založil semeno. v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 8