Je hlavně ta recenze aspoň trochu objektivní? OVLADAČE: proč pro SOYO jsou použity Hyperiony 4.45, pro referenční KT400 VIA 4.43 a pro referenční nForce2 ovladače 2.0, když už jsou k dispozici 2.03 ... Další věc, kterou jsem nenalezl je SKUTEČNÁ frekvence procesoru v každé z desek ... výpis z WCPUID není pro každou desku... Byl použit jeden modul 512MB v případě nForce2 nebo 2x256MB ... Proč pro některé desky použili GEIL a pro jiné CORSAIR .... Proč nebyl proveden test FSB:RAM 133:133 ? Proč nebyla otestována nějaká komerční deska nForce2 a SiS745? .... Otázek je dost a dost. Ten test je silně neobjektivní. Nevyznám se v nastaveních chipsetů a proto netvrdím, že nForce2 je nejlepší, netvrdím že KT400 je horší, jen bych si přál objektivní test.
2 Spec
Pouze tvrdit, že je v nForce2 spousta chyb a NEPOTVRDIT to žádnými důkazy ... k čemu je takové tvrzení? K NIČEMU. Skoro nikdo z nás na fóru nemá šanci mít v této oblasti přehled. Jsme v tomhle směru laici. Třeba by nám pomohl PCR soubor k nForce2 ... ale ten je NDA zrovna tak jako datasheety, že. Nemáme k těmto informacím prostě přístup. Nemáme vůbec šanci ověřit si, jak je na tom nForce2 špatně. Měl jsem KT133A a byl jsem spokojen, i když ovladače musely opravovat bugy chipsetu. Teď jsem spokojen s nForce2 a jestli ovladače nějakým způsobem opravují bugy, nejsem prostě schopen zjistit. Toť asi tak vše.

Odpověď s citací