Chtel jsem sem postnout az to bude vicemene vyrizene...
Pristoupil jsem na dohodu, tzn. dobropis na 4000,-. Nekdo mi tu psal,ze na ni pristupovat nemam a mam se soudit... Od zacatku jsem se snazil vyjit se softcomem podobrem,takze nevidim duvod na dohodu nepristoupit...
Nechtel jsem nikomu delat problemy (vcetne me) ani nikoho ocernovat, pouze jsem hledal nejakou pomoc.. Za tu vsem zucastnenym moc dekuju. Vazim si vaseho zajmu o muj problem +akce s tou sbirkou me dost ohromila,takovou solidaritu sem vubec necekal!
Na zaklade tohohle fora vlastne vznikla ta dohoda,takze nakonec bylo primo tohle forum samo o sobe cestou k resenitak jeste naposled vsem DIKY
jinak co se tyce posledni navstevy softomu:
Pan plasil chtel monitor videt, protoze sem s nim jednal vzdy po telefonu, tak aby vedel o co opravdu jde (i kdyz na ten dobropis uz to nemelo vliv). Prislo mi to fer,takze jsem zbalil monas a dojel s nim i dobropisem do softcomu. Tam vse probehlo bez problemu. Monitor sem ukazal, dobropis predal. Zaznam z kamer jsem nedostal,abych ho nezverejnil na webNevidel jsem ho,ale videl jsem z nej screenshoty.. Jak jsem predpokladal, bylo na nem to, co jsem videt nepotreboval.. (tzn zaznam po dobu kdy jsem byl ja s predvadecem v "reklamacni" mistnostni nebo jak to nazvat)
(2HonzaRez: krabici bere prodejce sam a odchazi s ni do utrob prodejny "prinest mi ji na pult" - uznavam ze z toho zaznamu to tak vypada, proste prodejce odnasi krabici.."cestu" na prodejnu uz holt videt neninebo aspon me ji nikdo neukazal)
Take jsem se dozvedel,ze prodejce panu plasilovi rekl,ze monitor jsme kompletne zabalili (zajimave je,ze jsem tam tehdy tak dlouho cekal+za tu dobu ani nestihl zalepit krabici a dolepoval ji az na pultu u pokladny.. jak jsem tu uz psal,tak mi to dobalovani dotycny sam potvrdil pri moji prvni navsteve.. navic u toho byl jeste jeden clovek, tusim z reklamacniho oddeleni, ktery to v podstate taky priznal) myslim,ze nema cenu se k tomu vic vyjadrovat, navic uz to neni moje starost,takze to neresim.. Samozrejme me osobne by dost zajimalo jak to opravdu bylo,ale to holt stejne nikdy nezjistim,takze nezbejva nez se s tim smirit...