Citace Původně odeslal Slimák Zobrazit příspěvek

[COLOR="Red"]
kdo u nás nakupuje ví, že prodáváme vždy vše originál zabalené a proto se lidi nemusí bát nakupovat a jednání máme slušné
Kdo u nich nakupuje ví, že běžně prodávají použitou, rozbalenou věc běžnému zákazníkovi. Někdy se stává že na to dají slevu někdy ne. Baru ze Softcomu opravdu hodně věcí...web kamery, reproduktory....prostě všechno...a mnohokrát se mi stalo že bylo zboží evidentně před prodejem už rozbalené, porušený pytlík...natržená krabice....zmuchlaná. Mě to nevadí....já to doma stejně rozbalím a když to funguje nemám co řešit....můj zákazník ví že vše rozbaluji než mu něco instaluji.

Jinak by mě opravdu zajímal ten kamerový záznam...i když může být zavádějící...sice to spolu mohli balit, ale jakmile prodavač vezme bednu někam "dozadu" tak se může dít cokoliv. Nevím kde předvádění probíhalo...jestli na
pultu nebo někde jinde, ale jestli na pultu tak není nejmenší důvod proč by měl prodejce monitor odnášet. Pan Plášil bych řekl je maličko zaujatý...je to pochopitelné...věřím jeho slovům, že to nedělá kvůli penězům, ale z principu.
Nejsem si jistý zda ve skladě nějaké kamery jsou....takže není možno mrknout se na "dobalování", ale pokud si tuto diskuzi p.Plášil přečte tak bych mu vřele doporučoval kamery do skladu nainstalovat...je možné že by se mu od té doby snížili náklady na "ztrátové" položky.

Rozhodně se těším na Chihuriho post o dohodě se Softcomem.
A uživatel ax1? Jeho první 3 posty směřovali hned do této diskuze...to nevypadá jako kdyby se chtěl dozvědět něco o overclockingu na který je toto fórum primárně určeno.