tak jsem byl u kámoše ten má radeon x700, tak jí vyndal a po nabotování do půl obrazovky vlnky a čárky přes celou obrazovku, takže to vypadá opravdu na problém na vga, holt jsem si naběhl a vyhodil prachy, nic méně, jestli opravdu nebude v háji- a mám podezření na pamět, tak bych ještě zkusil flashnout bios, ale tedy nikdy jsem to nedělal, u mé stávající fx jsem to neměl ani zapotřebí, nikdy jsem jí netaktoval a za za ty 3 roky co jí mám, až na drobnosti, jsem opravdu neměl problém, jen dotaz dá se na ní třeba hodit bios od třeba saphire, koukal jsem na odkaz na flashování a je tam bios na 275/270/540 efektivně, teď to ukazovalo325 a 310/620 efektivně/?Nebo tam musí být přesně ten samý bios od výrobce, každopádně, stejně na tom už asi nic nezkazím, jinak zdroj mám cca 4 měsíce starý a ještě jsem tedy žádný problém taky něměl a myslím si, že takty u fx 400/800 mu dávají taky dost zabrat, jen ten výkon už nějak nestačí.Jinak je tedy někde podrobný návod na flash??V tom jsem úplný začátečník a nikdy jsem to nedělal, i když počítač si postavím sám, ale tohle mě nikdy až teď, netrápilo, poradíte??