Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Interní čtečka karet-jak udělat softwarově ze 4 prázdných jednotek jednu-vyřešeno!

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní Interní čtečka karet-jak udělat softwarově ze 4 prázdných jednotek jednu-vyřešeno!

Myslím, že název je vystihující.
    Jde o čtečku, konkrétně tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...a&SearchType=1
    V systému jsou neustále 4 prázdné jednotky, které se aktivují až po vložení karty. Existuje ovladač, který by tyto 4 jednotky pro windows zobrazil jako jednu jedinou? Zvláště třeba v totalcommanderu je to se 4ma jednotkama dost nepřehledné.
    Naposledy upravil Millisx; 26.03.2007 v 22:40.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní Re: Interní čtečka karet all in one-jak udělat softwarově ze 4 prázdných jednotek jed

namountuj si to ako adresare alebo nahod ovladace, ja som to raz skusil a zdruzilo sa to cd som vsak potom stratil
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní Re: Interní čtečka karet all in one-jak udělat softwarově ze 4 prázdných jednotek jed

Nj, ale jaké ovladače, na to se ptám Na přiloženém CD jsou jen pro Mac a W98&W2K

edit: jsem se dočetl, že existuje nějaký softík, kdy ty jednotky se objeví jen po vložení karty. To je nejideálnější, ale nebyl tam žádný odkaz, název a prý to žere moc systémových prostředků....
    Naposledy upravil Millisx; 25.03.2007 v 09:33.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Takže abych upřesnil svůj dotaz. Namapovat čtečky jako adresáře je jednoduché a účinné řešení, ale tak pro mne. Když si představím, že budu třeba sestře nebo někomu méně zkušenému vysvětlovat, kde se objeví obsah karty, může to být komplikace.

Takže vlastně, pokud někdo zná soft, nebo ovladač, který by prázdné jednotky sloučil, nebo rovnou zobrazoval jen při vložení karty, sem s ním.
    Díky

Senior Member mince
    Vliv
    299

Tak se mi nakonec podařilo najít malý šikovný prográmek, který dělá přesně to, co jsem si představoval.

Krom jiného schová prázdné jednotky čtečky a zobrazí je pouze po vložení karty. Běží jako služba, po spuštění má cca 600kB v paměti, po vložení SD se to vyhouplo na cca 2MB a dále se nehýbalo. Já jsem velmi spokojen, tady je:

http://www.uwe-sieber.de/usbdlm_e.html

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak omezit datovy tok na jedne ze sitovych karet?
    Založil Puskin v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 20.01.2004, 15:17
  2. Jak udelat ze stare CD-ROM Hi-Fi ?
    Založil Jusuf v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.11.2002, 21:33

Pravidla přispívání