Zdravim vas, rozhodol som sa pre kupu novej zostavy, kt. bude urcena na pracu a taktiez aj multimed. ucely(hranie novy hier). Kedze uz nejaky cas nesledujem vyvoj hardware tak by som vas chcel poprosit o pomoc pri vybere komponentov do zostavy. Priebezne, co som pozeral tak to vyzera takto:
PROCAK:AMD Atlon X2 5200+(2Mb L2 cache) alebo X2 5400+(1Mb L2 cache)...cenovo su na tom skoro rovnako, no zda sa mi, ze 2Mb L2 cache bude na hranie hier asi lepsie riesenie.
CHLADIC:Neviem sa rozhodnut, no pozdavali sa mi Zalmany 9500AM,9700LED a 9700NT.
ZAKLOSKA:Chcel by som nForce nejaku kvalitnu a vhodnu na pretaktovanie.Asi najskor nieco od DFI,alebo ABIT.
GRAFIKA: Myslim, ze najrozumnejsia kupa je dnes asi 8800GTS 320Mb, alebo 640Mb...skor by som siel do 640...
OPERACNA PAMAT: Tak to fakt neviem, co by sa mi k tej zostave hodilo, ale DDR2 a 2048(2x1024dual myslim) a frekvencia tak to netusim, ci 800Mhz, ci viac resp. menej..
ZVUKOVKA:Najrozumnejsie riesenie sa mi javi Creative X-Fi Xtreme Gemer.
DVD napalovacka: fakt netusim..hadam nejake LG..??
SKRINKA: Pozdavaju sa mi Coolermaster Cavalier 3, Coolermaster Mystique, Thermalthake Soprano, Thermalthake Tsunami.
ZDROJ: To tiez netusim aky a kolko watovy by bol vhodny.
Budem velmi vdacny ak by mi niekto kompetentny pomohol pri vybere a komatibilite komponentov sposobom dobry vykon za normalnu cenu,resp. nizsi hluk, lepsia pretaktovatelnost.....Nemam stanovenu sumu do, ktorej by som sa chcel zmestit, ale uprednostnim funkcnost(pretaktovatelnost, stabilitu, ticho.....)pred cenou. Za kazdu radu a typ na konkretny komponent budem velmi vdacny. Rado