moja zostava -vid. nizsie by potrebovala upgrade dosky (OTAZKA zni KTORU?), aby bola ako tak "vyvazena" - predsa len inak skvely procak TBred1700+@2600+ ide na mojej doske ako zo zatiahnutou rucnou brzdou![]()
...povodne som sa zaprisahal, ze dosku uz menit nebudem (patrim medi ludi co upgraduju iba ak to "stoji zato" - t.j. min. "dvojnasobny vykon za min priplatok" - vid moje upgrady Radeon32SDR za ATI R8500LE za doplatok 2200,-Sk ci Duron650 za TBred XP1700+ za doplatok 1600,-Sk) .... no moju dosku mozem strelit za 2000,-Sk a ceny 333DDR uz klesli na uroven SDR , tak som "dost nalomeny" na vymenu...
No a teraz ta dilema - mozem mat za velkobchodnu cenu (Agem resp. Proca) MSI 745 (hlavna vyhoda nizka cena) , alebo sa mi oplati ist do ABIT-u NF7 ? - problem je, ze aby som vyuzil schopnost ABITu ist nad FSB200, tak by som musel kupit podstatne drahsie pamate![]()
... apropo - pamate - AKE mam kupit ? - zase ale mozem vyberat bohuzial len z ponuky Agemu resp. Proca![]()
Ospravedlnujem sa dopredu moderatorom - tento dotaz mal byt asi rozdeleny do viacerych for, ale som dost lenivy...![]()
![]()
![]()