Já jsem majitelem Asrocka Conroe865pe a co k ní řící, no, je to vcelku rychlá a spolehlivá deska, a E4300 se tam dá i slušně přetočit, ale hodně záleží na pamětech, ideálně aspoň 433mhz CL2.5 Já mam bohužel jen 400 CL3 a tak jedu FSB nakonec max. stable jen 295, ale když jsem zkoušel lepší, od kterejch mam boužel jen jeden modul, tak jsem se dostal i na fsb 320 což už je slušnej OC. Ale tuhle desku bych doporučil asi jen kvůli tomu, že stojí pod 1500 a má 4 DDR banky, AGP a je hodn svižná hlavně co se týče FPS v hrách, znatelně lepší jak třeba Asrock Dual VSTA, která má i strop v OC okolo 285mhz. Jinak ta je ale dobrou volou pro takovej upgrade. Má 2 banky na DDR, 2 na DDR2 a AGP i PCI-E. Takže na upgrade skvělá, ale já mam 4x512 moduly, tak jsem ji vzít nemohl a tenhle Intel je lepší jak ta via. Časem až budou peníze tak se rozhoduju, jestli koupit X1950pro AGP (teď mam 6800LE ale s 16/6 pipkama a 430/950 OC) a nebo koupit DDR2 nový i dobrym boardem pro PCI-E a slušnou PCI-E grafikou a pořádně to přetočit.