Citace Původně odeslal iPoK Zobrazit příspěvek
RAM mu pri Celerone ostanie tiez a aj cenou sa neda argumentovat, Celerony D su velmi lacne.

Tazko radit, co by bolo teraz najlepsie, ale treba vybrat komponenty tak, aby sa pri prechode na C2D co najmenej vymienalo. Cize RAM ostane (cize kupit mozes rovno nejaku kvalitnu ,min. 800MHz), odporucal by som dosku s int. grafikou (ziadne hry do doby C2D, mozno nfs5 a pod.). A urcite sa zatial vykasli na DualCore (Intel P4, AMD X2).

Ako ten Celeron D 512kB nie je zla volba, vsak v 3D testoch v tej recenzii porazil A64 na 2,8GHz, cize vykon by bol OK (ale treba kvalitnu dosku na taktovanie), navyse pobezi na kvalitnom Intel chipsete. Ja by som siel do toho Celeronu D.
Na jedne strane pises ze je potreba kvalitni deska a ta pro Celera s budoucim C2D bude asi pro DDR problem. Tudiz by musel uz ted kupovat DDR2 pameti.
Vypada to, ze jsi si nevsiml, ze ma DDR ktere nechce menit.
V 3D testech prekonal AMD na 2.8GHz - na co 3D, kdyz bude mit integrovanou grafiku (kterou sam doporucujes).
Moje prvotni doporuceni bylo nechat si co ma a pockat, to s tim AMD byl navrh pokud chce moc moc upgradovat.