Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Po připojení AP k PC počítač vždy zkolabuje

Standardní Po připojení AP k PC počítač vždy zkolabuje

Bohužel k tomu nemám moc informací, neměl jsem čas to řešit nějak detailněji.

Jedná se o připojení AP ovislink WL-5460AP ethernetovým kabelem k integrované
    síťové kartě , myslím, že je to nVidia eth. controler. Je to na desce ASUS, socket 939, nForce4, přesný typ neznám.

Když pustím počítač, jede absolutně bez problému, ale ihned po připojení kabelu
    do síťovky se počítač restartuje a stane se to i po restartování a opakuje se dokud kabel neodpojím. Po restartu hlásí obnovení systému po závažné chybě.

To AP jsem přitom měl připojený na svůj komp naprosto bez problému.
    Nesetkal jste se někdo s něčím takovým ?

Myslím, že bude problém nejspíš v síťovce, nevím, jestli by se to mohlo stávat, když by byl špatnej kabel nebo že by nebyla ta síťovka kompatibilní s tím AP.

Jaký je váš názor, zkušenost, rada ?

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní Re: Po připojení AP k PC počítač vždy zkolabuje

skus nejaku PCI sietovku , mam tychto AP na sieti celkom dost a No PROBLEM . To resetovanie robi na oboch LAN portoch OVISA
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

No vyzkoušet druhej port u ovise mě v tý chvíli nenapadlo, takže to ještě vyzkouším. Horší je to, že to není můj komp, je to v záruce, zaplombovaný.
    Otevírat se mi to moc nechce. Ještě se zkusím spojit s tím, kdo to dával do kupy, bylo to známýmu od známýho, snad se bude chtít angažovat.

Díky za tip.

Restartuje ti komp len pri pripojeni toho AP, alebo pri akejkolvek aktivite sietovej karty? Skusil by som este pripojit nieco ine (PC,SWITCH..)Ak by to robilo vzdy akonahle zacne pracovat sietovka, skusil by som iny ovladac...
    ** MB: Gigabyte P35 DS3R ** CPU: E4500 @ 3300 11x300 ** RAM: Corsair DDR3 2x2GB 1200MHz ** GK: Gigabyte GTX 260 OC ** HDD: Samsung 1TB + Samsung 250GB ** AC Freezer ** Leadtek WinFast TV2000XP Global ** Benq MP512st **
    ** MB: MSI P35 Neo ** CPU: E2160 @ 3150 ** RAM: Apacer 2x2GB 800MHz ** GK: Gigabyte 9600GT ** HDD: Samsung 160GB ** AC Freezer **

Bohužel, neměl jsem nic, co bych mohl vyzkoušet připojit, nebylo víc času na zkoušení.
    Začínám mít podezření na nějakej zprasenej ovladač nebo nVidia firewall, ještě to zkusím dneska prozkoumat.

Citace Původně odeslal pety Zobrazit příspěvek
    Bohužel, neměl jsem nic, co bych mohl vyzkoušet připojit, nebylo víc času na zkoušení.
    Začínám mít podezření na nějakej zprasenej ovladač nebo nVidia firewall, ještě to zkusím dneska prozkoumat.
    U jednoho clena naseho sdruzeni jsme museli dat jinou sitovku, protoze ten zmetek od nvidie se nepohodl s ovisem, spojeni vypadavalo zcela nahodne, po pripojeni obyc realteku ustali potize. Nvidia sitovka je proste zmetek
    AthonXP Palomino 1500+@2000+ ; MSI KT3 Ultra2 ; 256 MB DDR RAM 333 cl2 ; LEADTEK GeForce IV Ti 4200 64 MB VIVO; Barraccuda 80GB; QUANTUM 12 GB DVD AoPen 1040 PRO; CD-RW Cyber drive 32/12/48; Sound Blaster 128 PCI

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problem - siet (3 PC)
    Založil cLiVe v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.03.2006, 08:54
  2. Připojení k AP a provozování AP na jedné anténě
    Založil MR.AK v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 28.09.2004, 22:21
  3. restart Xp po připojení na internet?
    Založil choose v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 18.11.2003, 14:37
  4. JAK restartnout PC ale ne po lan siti....?
    Založil Dejv v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 28.10.2003, 21:30
  5. Chcíp mi počítač po flashi BIOSu. Poraďte.
    Založil Skornik v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.09.2003, 12:55

Pravidla přispívání