1)Tak jsem, v domění toho že dělám dobrou věc a odstranim virus, smazal část registru podle návodu - http://www.anti-spyware-removal.com/...Uninstall.html
Presneji receno jsem smazal tyto klice:
/////////////
WhenU Removal Instructions
Kill processes :
search.exe, whse.exe
Delete registry values:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\WhenUSearch
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\WhenUSearchWHSE
HKEY_CLASSES_ROOT\WUSE.1
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\windows\Curr entVersion\Explorer\Browser Helper Objects\
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Explorer Bars\
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extensions\
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\WhenUSearch
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\WhenUSearchB
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\WhenUSearchF.
//////////////////
2) Restartoval jsem
3) Win nabehnou tim stylem - ze se nespusti plocha (Explorer.exe), jedine co funguje je CTRL+ALT+DEL.
Rad bych zkusil win obnovit ze zalohy, jenze Obnoveni systemu (Rstrui.exe) nejde spustit
Co by jste navrhovali na obnoveni systemu? Napadlo me treba jeslti by nesel ten registr zpatky nakopirovat, kdyz presne vim co jsem smazal, navic to co jsem mazal, je soucasti win, takze by pripadalo v uvahu ze bych to vytahl ze sveho notebooku se stejnym systemem (XP SP2)
diky za rady