Záleží na akceptovatelné ceně. Uvedené je jen nejnižší liga.
Záleží na akceptovatelné ceně. Uvedené je jen nejnižší liga.
Mám už drahně let Sony MDR-EX71 a nemůžu si na nic stěžovat, osobně je považuji za vrchol k mému mp3 přehrávači. Perfektně sednou do uší, nevypadávají, velikost kabelu je tak akorát když nosíš přehrávač na krku (v balení je samozřejmě prodloužení), zvuk je slušný, hodně ale záleží jaký druh hudby posloucháš a jaký zvuk máš rád.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
pHp: A znáš nějaká lepší špuntová sluchátka?
Zdenek: MDR-EX71 jsem měl doteď a taky spokojenost... Ale když se podělal ten kabel, tak přemýšlím, jestli by jiná sluchátka nemohla být také dobrá či lepší.
Určitě: ultimate ears a Shure se dají v ČR koupit bez větších problémů třeba tady http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/spunty/
Jinak Etymotic, Westone, Future Sonics.
Kvalitativně, a samože cenově, jiná liga.
Což o to, já bych do kvalitních sluchátek nějaký ty prachy klidně i vrazil, ale u sluchátek všeho druhu se prostě dříve nebo později podělá drátek - byť je to ta nejlevnější věc na tom. A pak je mi toho líto to vyhodit, v servisu s tím udělají prd a podomácký řešení taky moc kvalitní není...
ultimate ears mají kabel odpojitelný, tudíž velmi snadno vyměnitelný i bez servisu.
mam SONY EX51 a musim rict ze naprosto smlnily me ocekavani! jsou velice povedený, zvuk opravdu v pohode a maj i hezky design (nenapadny, narozdil od Kossu)
Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)