Citace Původně odeslal Ladis
Citace Původně odeslal mimo jiné jaab
BELL Technology je prodejni znacka medii - zadna firma BELL je nevyrabi (rozhodne ne firma Emgeton - ostatne takova firma u nas ani neexistuje viz. obchodni rejstrik ............ Emgeton je pouze znacka).
Jak pise Ladis, nektere typy medii prodavane pod znackou BELL (ale i Emgeton) vyrabi Taiyo Yuden Company Ltd., coz je pomerne osvedceny vyrobce.
A co teda potom je tahle stránka. To je jasný, že to dnes jsou pouze kšeftmani, ale nějakým spůsobem existujou.
Uz me tady tahle debata fakt nebavi, firma BELL je pouze znacka a "kseftman", jak rikas. Kdyz se podivas do obchodniho rejstriku (http://wwwinfo.mfcr.cz/cgi-bin/ares/...=775142&prg=or), tak zjistis, ze maji pouze tyto dva obory podnikani: koupe zbozi za ucelem jeho dalsiho prodeje a prodej a zprostredkovatelska cinnost v oblasti obchodu a sluzeb. Co se te existence tyce, mel jsem na mysli Emgeton (asi jsem to napsal trochu neprehledne ).

Psat, ze Bell jsou spatny a Verbatim dobry, je nesmysl - nektera media pro Bell vyrabi Tayio Yuden (kvalitni media) a nektera media pro Verbatim vyrabi napr. Moser Baer India (velka neznama, co se kvality tyce - jinak je to firma s dvacetiletou historii).

Uz se tady do te debaty nebudu zapojovat (pokud to vydrzim ), protoze je to boj s vetrnymi mlyny. Chtel jsem vytvorit thread, kde budou nazvy, typy a vyrobci jednotlivych medii, aby kdyz si pujdes do obchodu koupit medium znacky XYZ, typ ABC, delka 80 min - bylo jasny, ze vyrobce je Mitsubishi Chemicals a ze to pravdepodobne budou kvalitni media.

HOWGH