S tim HCLK jsem to asi trochu poplet, upozornoval jsem, ze si tim nejsem uplne jisty (nemel jsem dost casu to vsechno dukladne proverit). A zkousel jsi nastavit HCLK+33 pri FSB=133 a pak zvedat FSB? Zajimalo by me, jestli pamet zustane na frekvenci FSB+33 (ja ted nemam cas to zkouset). Jednou se mi totiz stalo, ze komp nebehal pri frekvenci FSB vetsi nez 160 MHz, lhostejno jaky tam byl nasobic. Pak jsem resetnul CMOS a vse jelo zas OK, dosel jsem s FSB az do 200 (dostal jsem se do Win, ale uz to bylo silne nestabilni a vyustilo to v dalsi reset CMOSu). Tak me ted napada, ze pamet zustala hozena na FSB+33 a krachovalo to kvuli ni.
Nejak nerozumim, co znamena 11x2x16611*166 mi jede...ted jsem zkousel 11*2*166to mi jede ale v PRIME do 5ti munit chyby
Ja myslim, ze procakem to nebude (i kdyz mozny je vsechno). To, ze mate stejnou desku je napadny. Mas moznost vyzkouset ten procak na jine desce nez je KT3 ultra2? I kdyz ja mam taky stejnou desku a jsem v pohode. A tys tech FSB 182 dal taky. Ja bych zkusil nahodit default nastaveni celyho biosu, dat pameti na nejpomalejsi mozny nastaveni, nastavit voltaz na 1,7, nastavit nasobic 10 a zvedat FSB ze 133 zhruba do 190 (vic uz nebude stabilni kvuli desce). Pak hodit FSB zase na 133 a pridat nasobic o 0,5 a zvysovat FSB znovu. Zjistis tak maximalni dosazitelnou FSB (pri nizkym taktu procaku, cimz zjistujes, co vydrzi pamet) a max. frekvenci procaku (zvysovanim nasobice). Jestli ti to pojede stabilne treba na 12x166, nech to tak a postupne zrychluj nastaveni pameti z toho nejpomalejsiho.
Jo a nastaveni AGP muzes hodit manualne na 2x. Nevim, jestli by to na to mohlo mit vliv, ale nic tim nezkazis.