Jj, určitě je to Mic Boost, taky mám Realtek AC97 a je třeba nezapínat volbu MicBoost, způsobuje to ozvěnu. Taktéž se mi osvědčilo "nenechat" skype nastavovat hlasitost mikrofonu, lépe nastavit dle potřeby manuálně v ovl.panelech.
Jj, určitě je to Mic Boost, taky mám Realtek AC97 a je třeba nezapínat volbu MicBoost, způsobuje to ozvěnu. Taktéž se mi osvědčilo "nenechat" skype nastavovat hlasitost mikrofonu, lépe nastavit dle potřeby manuálně v ovl.panelech.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
ja pouzivam micboost nepretrzite a opravdu nikdy ozvenu nezpusoboval(taky mam AC97) dost zalezi na mikofonu ... ale jak koukam na ty soleda, tak ty micboost potrebujou urcite (potvrzena zkusenost)
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
predtim taky klasickej stolni ... ted zalman zm-mic1 ... micboost sem nepouzival u Plantronicsu Audio60, kery mely mikrak dostatecne kvalitni a citlivej ... ale nikdy mi nedelal ozvenu ... taky proc by, kdyz jen umele zesiluje signal
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)