Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
Ten 160GB Samsung mam doma v PC. V levnem EC kejsu dost vibruje. AAM jsem jeste nezapinal, pri seeku je to hodne slysitelne.
disk by sel do coolermaster elite 330 a kdyby se mi zdal hlucny, tak mam prave pripraveny silentmaxx

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
K tem otvorum pro vyrovnani tlaku - ty vis o nejakem disku a technologii ktery by se bez toho obesel ? Ja jsem vsechny disky narval do vodniho bloku, obalil penou a cele utesnil a disk to prezil bez uhony, takze bych se toho zas tak nebal - tak dokonale ti to imho ten disk neutesni, aby se tam nemohl vyrovnat tlak.
no takhle, nejdriv sem chtel pouzit puvodni disk (ST340014A), ale vsiml sem si, ze se v manualu pise o breathing hole a ze se nema zakryvat atd., takze sem zacal pokukovat po jinem a treba to wdcko ji nema a jestli ji ma, tak to vyrobce nijak nezduraznuje

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
WD1600AAJS, je to jednoplotna, supertichý a studený, Silentmaxx možná nebudeš ani potřebovat ... Review: http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2920
taky je to muj favorit ... jeste premyslim o tom jednoplotnovem samsungu, protoze je o neco levnejsi, ale tady by se asi nevyplatilo skudlit za kazdou cenu

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Ten otvor vůbec neřeš, ničemu to nevadí - to bys ho musel zcela zakrýt (např. přelepit).
uz nevim kde (asi nekde na shw nebo pct), ale cetl sem, ze do silentmaxxu by se prave nemely davat disky s tim otvorem, protoze se zakryva takovym tim "penovym" obdelnikem